Magasabb szintű szerelem: Vénusz a Halakban – 2019.03.26.

Március 26-án, 20 óra 44 perckor a Vénusz a Halak jelbe lép a Zodiákus körön. Így felsőbb oktávja, a Neptunusz felügyelete alá kerül. Párkapcsolatokban a szokásosnál jóval több szerepet kap az érzelmi oldal, a lelkizés, egymás lelkének érzékelése. A Neptunusz, a Vénusz magasabb oktávja -magasabb rendű szeretet, határok nélküliség, feloldódás- meglévő kapcsolatokban elmélyülést, eljegyzést, házasságkötést vagy a gyermekáldást hozhatja el, az egyedül élőknek pedig különleges ismertségeket hozhat ez a Vénusz-állás, amely lehet, hogy nem azonnal érik be, de érdemes kivárni…

Mivel a Halak égiteste, a Neptunusz is a Halak jelben tartózkodik, megsokszorozva érezhetőek a fenti hatások, ez pedig csúcspontját a két bolygó találkozásakor éri el (2019.04.09.) – és utána még jó néhány napig megmarad ez a kellemes állapot. Egyúttal a magasabb szférák felé törekvést is elősegíti a Vénusz Halak jelben való jelenléte; a Krisztusi Szeretet pedig óriási gyógyító erővel bír. Meditációval ugrásszerű egészségi javulást érhetünk most el, ehhez érdemes egészségesebben étkezni, néhány napra minden állati eredetű táplálékot kiiktatni étrendünkből, ide értve a tejet, tejtermékeket és a tojást is, valamint sok vizet és/vagy gyógyteát fogyasztani. Testi szinten a Halak a lábfejet, lábujjakat és a talpat képviseli, érdemes a jóga-gyakorlatokat zokni nélkül végezni, talpmasszázzsal kényeztetni magunkat. Nőknél a nemi szervek megbetegedései most sikerrel, véglegesen kikezelhetők természetes gyógymódokkal is.

Mielőtt beéri a Neptunuszt, a Vénusz találkozik a Fomalhaut (alpha Piscis Austrini) csillaggal, amely a Déli Hal csillagképben látható, merkúri/vénuszi energiákkal rendelkező csillag, Gábriel Arkangyal csillagának is hívják. Gábriel segít Téged, hogy visszanyerd az igaz szerelembe és saját értékességedbe vetett hitedet.

 

A csillagos égbolton a Vízöntő csillagképben tartózkodik a Vénusz jegyváltása pillanatában, a csillagképen belül is a múltat tisztító habokban ragyog, tehát érdemes a múltat elengedő szertartásokra is időt áldozni, amikor pedig eléri a jövőt tisztító vizet, a jövő is kikristályosodik a nem-fizikai szemünk előtt – azaz minden belső “átmosás” fizikai és lelki szinten is a tisztánlátás képességét ajándékozza nekünk. A Vénusz jelképezi a művészeteket is, tehát az ilyen irányú ambícióknak is érdemes teret adni.

Áldás!

Képek: Bill Attride (1) és Pinterest (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.