Lélektisztítás: Telihold a Szűzben – 2019.02.19.

Kedden, 16:53-kor pontosodik be a Halak-Nap és a Szűz-Hold poláris fényszöge a két jel 0. fokán, azaz Telihold ragyog az égen. A tudatos és tudattalan energiák egyensúlyba hozhatók, a Halak-Nap pedig megvilágítja a lélek legmélyebb zugait is. A Szűz-Hold témája a rendrakás, amelyhez most megérzéseink is segítséget biztosítanak. A lélek mélységeibe merülve a gyötrő kérdésekre lelhetünk válaszokat, amelyeket így el is tudunk engedni.

Különösen hasznos az alábbi szertartás: gyújts egy fehér, nem illatosított gyertyát vagy mécsest. Hagyd, hogy a fénye megnyugtasson, majd vedd sorra félelmeidet, majd képzeletben dobd a lángba! Hagyd teljesen leégni a gyertyát, mécsest! Legjobb ezt a kis mágiát közvetlenül a Telihold bekövetkezte után végezni, de ha este csinálod, az is jó. A Hold késő este csillagképi értelemben már a Serleg felett tartózkodik, ahol a csodák születnek, de a Téged nem szolgáló minőségek elégetésére is alkalmas. Ha a lehúzó erőktől megszabadulsz, megszületik a Csoda is.

 

Mivel két változó jelet kapcsol össze a Nap és a Hold, változásokra számíthatunk, egy a lényeg: ne ragaszkodjunk görcsösen ahhoz, aminek már nincs helye az életünkben.

Az indiai rendszerben a Teihold a Mágha, Ketu (~ Sárkányfarok, Leszálló Holdcsomó) típusú holdházban születik meg. E területen égi szomszédunk arra világít rá, hogy személyes céljaink felé haladva legyünk bátrak, de alázatosak is, és másokat is segítsünk, ha kell. Ez később többszörösen áramlik vissza hozzánk.

Áldás!

Kép: cosmicpsychic.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük