Lehullanak a maszkok: Nap a Skorpióban – 2018.10.23.

2018. október 23-án, 13:23-kor a Nap a Skorpióba lép, az ébgolton pedig a Szűz csillagképben látjuk központi égitestünket. A világos órák száma lassan, de biztosan csökken, a Lélek pedig fokozatosan a belső világ felé fordul. A Mérleg-szakaszban elért egyensúlyt követően itt a szintjének megfelelő mennyiségű-színvonalú titkok birtokába jut.
Mivel a Skorpió fix jel, a stabilitás megteremtése kerül a középpontba. És mivel a víz elemhez kapcsolódik, az érzelmi biztonság lesz az elsődleges szempont.
Valami azonban véget ér, meghal. Egy kapcsolat. Egy méltatlan helyzet. Az egó dübörgése. Lehullanak a maszkok, akár egy színházi előadás végén. A függönyök legördülnek. És mi marad? A sötét mélységek, amelyekbe bele kell mennünk, hogy tisztába kerüljünk önmagunkkal, érzéseinkkel, vágyainkkal.
E plútói jegyben már nem a mennyiségi, hanem a minőségi változás lesz a fontos. A változás elkerülhetetlen, tudatunk egyre inkább erősebbé válik, lepattogzik a cukormáz mindenről, így tisztán látunk. E mozzanat adja meg az erőt a változások végrehajtásához, egyfajta metamorfózis megy végbe ebben a szakaszban. A Szűz csillagkép érintettsége pedig segít a dolgok tisztázásában.
Mindent vágj el, ami már nem szolgál Téged. Számold fel a korlátozó dolgokat, engedd el az ilyen személyeket is. Ami és aki mellett viszont most elkötelezed Magad az végleges.
Az indiai asztrológia szerint a jegyváltás a Csitra, Mars-jellegű holdházat érinti. A Csitra jelentése: brilliáns. És valóban, brilliáns ötletek születhetnek e szakaszban, hiszen a Skorpió jel rendkívül kreatív és ötletes. E terület hatással van a párkapcsolatokra, házasságokra: az érzelmek még inkább elmélyülnek, ahol pedig véget ért a közös út, lezárul az életünk ezen fejezete.
Áldás!

One thought on “Lehullanak a maszkok: Nap a Skorpióban – 2018.10.23.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük