Lassan, de biztosan: Mars a Bikában – 2019.02.14.

Csütörtökön a Mars saját jegyéből, a Kosból a Bikába lép át. Itt poláris helyzetben van, de a teljesség, amit itt létrehozhatsz segítségével, nem más, mint kitartásod, illetve annak fejlesztése.  Ha egy tüzes égitest föld-jegyben található, az egyén a lassan, de biztosan elv alapján halad előre céljai megvalósításában. Esetleg több úton próbálja a célt megközelíteni, és ezekből választja ki a szerinte legreálisabbat. Kitartó természetének köszönhetően az első kudarcok nem törik le, hanem ösztönzik. 

 

 

 

Itt mutathatod meg igazán, milyen erős vagy, hogy kitartó szellemi munkával és tettekkel hegyeket mozgathatsz meg! A tüzes bolygó találkozik a Bika állhatatosságával, így a lassan, de biztosan történő megvalósulást ragadhatod meg. Amiért Te Magad küzdesz meg, mindig értékesebb,  mint amit csak odadobnak Neked…nem igaz? A Mars felett még mindig ott ragyognak a Halak csillagai, mégpedig a jövő felé úszó hal csillagai. Csak a mély érzésekből, mély meggyőződésből táplálkozó célok lesznek működőképesek, s amikor a Kos csillagait is eléri a vörös égitest (20-án), az első eredményeket is láthatod.

 

Az indiai rendszer szerint a Mars jegyváltása az Asvini, Ketu (Sárkányfarok, Leszálló Holdcsomópont) jellegű holdházat érinti; ez a terület tüzes energiákkal támogatja a haladást, tehát nem fogjuk úgy érezni, hogy nem jutunk semerre. 

 

Áldás!

 

Kép: Astrolada.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.