Kyron: Lemúria

Az igazán megvilágosodott emberiség tulajdonképpen csak 50.000 éves – tehát nagyon fiatal! A föld ebben az időszakban másképp nézett ki. 40.000 évvel ezelőtt egy jelentős civilizáció volt jelen a bolygón, amelyik akkor már elemi formában több mint 5.000 éve létezett. A Lemúriai civilizáció volt a legjelentősebb társadalom, amely a bolygón valaha élt– nem számbelileg, hanem tudatossági szinten. Habár mai mértékkel mérve kicsinek számítana, viszont csaknem fennállása végéig megvilágosodott volt. Nagy vezetőkkel és tudósokkal rendelkezett csaknem fennállása végéig.

A Lemúriai civilizáció több mint 20.000 évig maradt fenn. Semmi bizonyíték nincs a létezésükre, ami nem véletlen. A föld ugyanis nagyon gyorsan eltünteti a civilizációk nyomait. Nem nagyon találsz semmit, ami 4000 évnél idősebb lenne. Ezt a civilizációt a föld betemette, a víz elmosta és mindörökre eltűnt. A Lemúriaiak a Csendes-óceán közepén egy szárazföldön éltek, ami ma már nem létezik – az eltörlésük tökéletes volt. Akkoriban minden lassabban zajlott, főleg az emberiség fejlődésének a kezdetén. Ami manapság egy évet vesz igénybe, akkor száz évekig tartott. A nyelv és a kommunikáció újdonságnak számított, az utazás nagyon lassú volt, a felsőbb méltóságok meg sem próbálkoztak vele. Amíg ma naponta két találkozót is meg tudsz szervezni, náluk két találkozót szerveztek egy év alatt, vagy még annyit sem. Az ő időészlelésük teljesen eltérő volt a tiétektől, mivel kvantum-tudatossággal rendelkeztek, az idő nem játszott szerepet az életükben.

Abban az időben a Föld, igencsak eltérő volt attól, mint amit ma ismertek. A Föld akkor 28 fokos szögben volt megdőlve a forgástengelyéhez képest. Ez volt a dőlésszöge, nem pedig a mostani. Ráadásul a Föld geológiai értelemben is eltérő volt 40.000 évvel ezelőtt. Akkor a valaha is látott legnagyobb jégkorszak vége közeledett. Ennek a bolygónak a hőmérséklete a rajta jelenlevő víz mennyiségétől függ. A víz ciklusai határozzák meg a bolygón a hőmérsékletet és a széljárást. A vizek egyharmada jég volt. Az így kialakult óceánok nagyon eltértek azoktól, amelyeket ma látsz. A bolygó sokkal hidegebb volt. Ha az átlaghőmérséklet fél fokkal hidegebb, az jelentős változásokat eredményez. A légkör átlaghőmérséklete nyolc fokkal kevesebb volt, mint jelenleg, ami nagyon nagy különbséget jelent mind az időjárást, mind a vízmennyiséget illetően. Az óceánok átlagos vízszintje 133 méterrel volt alacsonyabb, mint manapság. El tudjátok képzelni a levegőből, hogy néznek ki a kontinensek, amikor a tenger szintje 133 méterrel alacsonyabb? Hegyvonulatok látszanak ott, ahol jelenleg víz van. Nagyon más lenne.

 

A Lemúriaiak egy sikeres civilizációban éltek 20.000 éven keresztül, annak a hegynek a lábánál, amit most Hawaii-szigeteknek hívtok. Ez volt és marad is a legmagasabb hegy a bolygón, a hegy lábától mérve. Tisztában voltak vele, hogy egy medencében élnek, ami alacsonyabban van, mint a világtenger átlag szintje. Vízzel voltak körülvéve. De az óceántól olyan hegyvonulatok választották el őket, amelyek ma a tektonikus mozgások hatására alacsonyabbak, mint akkoriban voltak. Egy viszonylag furcsa tájkép tárul elénk. Olyan helyen voltak szárazföldek, ahol most a Csendes-óceán feneke található. Tisztában voltak vele, hogy a vízszint-változások kihatással lesznek a környezetükre, és hogy addig minden rendben van, amíg a hőmérséklet nem emelkedik. Ráadásul azt is tudták, hogy lakóhelyük tektonikus lemezek találkozásánál helyezkedik el, és hogy elmozdulhat. A környező szigeteken, amelyeket imádtak, aktív vulkánok voltak. Vonzódtak ezekhez a vulkanikus energiákhoz.

Kultúrájuk 20.000 éves története során összesen 350 millió Lemúriai lélek inkarnálódott a bolygóra. Ez nem is olyan nagy szám, ha belegondolunk, hogy 800 generációra volt ehhez szükség. A Lemúriaiak nem születtek újra, mint Lemúriaiak. Spirituális értelemben 350 millió egyedi lélek – nem csak emberi, hanem főként angyali választotta a Lemúriai kultúrában való létezést, akik később nem születtek újra. Küldetésük egy alkalomra szólt. A Lemúriai születési arány elmarad attól, amit ti ma ismertek, nem úgy hatványozódott, mint a mostani időben. Ez elég bonyolult. Biológiailag, oka volt annak, hogy a Lemúriaiaknak nem volt sok gyermekük, de a Föld hőmérsékletének és a kultúrájuknak is köze volt hozzá. A férfiak nem voltak olyan mértékben képesek a szaporodásra, mint manapság. Ez megkönnyítette a dolgok spirituális aspektusát is, amire szükség volt. Mindaz, amit tudnotok kell a Lemúriaiak spirituális kultúrájával kapcsolatban az, hogy összesen 350 millió lelket számlált a földön leghosszabb ideig fennálló társadalom.

15.000 évvel ezelőtt a jégtakaró olvadni kezdett, amivel a Lemúriaiak tisztában voltak. Ez a folyamat lassú volt és mindent megpróbáltak, hogy visszatartsák. Addigra meghódították a tengereket, sokan közülük hajókon éltek. Tisztában voltak vele, mire számíthatnak, ezért sajátították el a hajózással kapcsolatos új készségeket. És ebben az időben kezdett a Lemúriai társadalom széthullani. Az egész azonban gyorsabban zajlott, mint gondolták, mert nem voltak tisztában a víztömegek súlyának jelentőségével és a földkéregre gyakorolt hatásával. (rengeteg földrengés) A vulkanikus medence remegni kezdett és elmozdult, beengedve így a vizet. Ez 15.000 évvel ezelőtt történt. A következő 5.000 éves időszak alatt a Föld megváltozott víztömege megtöltötte a hegyvonulatok által határolt Lemúriai medencét. Ez minden építményt elmosott, amit valaha felépítettek. A természet, így működik. Nézd csak meg az alig ezer éves romokat, hogy mi történt velük. Most képzeld el, mi történt a 15.000 éves romokkal az óceán mélyén, ahol az áramlatok morajlanak. Minden eltűnt. Néhány Lemúriai a hegyekbe menekült, egyre feljebb kapaszkodva, ahogy a vízszint emelkedett. 10.000 évvel ezelőtt a vízszint magassága beállt nagyjából arra a szintre, amit ma is láttok. Lemúria legmagasabb hegységének a csúcsainál található ma a Hawaiiszigetek láncolata. Ma itt élnek a Lemúriaiak leszármazottai. Polinéziaiaknak hívják őket és mindent tudnak az óceánokról. Ismerik a tengerjárást. Ők már a hullámok előtt is ott voltak. Látták, ahogy a tengerszint emelkedik. Kis csónakokkal közlekednek a szigetek között, amelyek gyakran több száz kilométeres távolságban találhatók és mindezt iránytű nélkül. Ismerik az áramlatokat és az óceánt. Néhányan a lemúriaiakat nevezik meg őseikként.


A következő információ ellentmondásosnak tűnhet tudományos szempontból. A meteor becsapódások gyakoribbak voltak a közelmúltban, mint ahogy azt hiszitek. Például 13.000 és 5.000 évvel ezelőtt is sor került egyre, az 5.000 évvel ezelőtti jelentősebb volt. Két dolgot idézett elő a bolygón. Először is, a Föld tengelyhajlása 28 fokról 23 1/3 fokra csökkent. Mindez 5.000 évvel ezelőtt történt. A második, a civilizációra tett hatása. Porfelhő került a sztratoszférába, aminek a hatására esni kezdett. Emiatt az emberiség nagy része kipusztult. Sok ember és sok állat életét vesztette. Ez feltétlenül szükséges volt. A terv része volt. A legfontosabb cél a Lemúriai tudás eltörlése volt és sok-sok tó létrehozása, az emberiség hasznára. A tudósok utánanézhetnek ennek a rétegekben, sőt, még a mitológiák is összekapcsolták a vízözönnel és egy bárkával. Akadnak köztetek olyanok, akik a teremtés-elmélet hívei.

 

Ők majd vitatkoznak veled az emberi evolúcióval kapcsolatban. Bizonyos értelemben mindkét oldalnak igaza van. Mivel, hogy az evolúció egy rendkívül hosszú folyamat eredménye, de a szentség magvait egyszerre kapta meg az emberiség, mint az Édenkert történetben, amit Lemúriának hívnak. Amikor időrendi adatokat adunk meg, mint például, hogy mi történt 40.000, 100.000 vagy 10.000 évvel ezelőtt, a mostani időt vesszük kiindulási pontnak, nem pedig egy olyan viszonyítási rendszert, amikor egy bizonyos próféta születése szolgál viszonyítási alapul. Ha viszont egy aktuális időpontról szeretnénk beszélni, az általatok megszokott időszámítást fogjuk használni.

Forrás: Kyron – Egy Út A Szeretetegységbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.