Kyron: A kvantum-szemlélet átfogó valóság-képe

Részlet Kyron: Egy út a szeretetegységbe c. könyvből.

“Nagyon erőteljes dolog az, amikor az ember felfedezi önmagában az istenséget. Erőteljes dolog, amikor meg tud bízni az intuíciójában és a saját érzelmeiben és figyelmen kívül tudja hagyni mindazt, amit igaznak tanítottak neki. Az emberi lény elfogultsága és bármiféle élő organizmusé, a túlélés. Merthogy a túlélésre való törekvés minden egyes emberi lény elfogultsága. Arra tanítottak benneteket, hogy mindig a saját valóságotokban értelmezzétek a dolgokat.

 

Hitetek továbbra is próbára lesz téve, mert a dolgok, amelyekkel kapcsolatban azt kérjük tőletek, hogy megértsétek őket, mindig láthatatlanok. Nagyon-nagyon könnyű felépíteni egy falat, amely az intellektuson keresztül ítéli meg azt, hogy mi igaz és mi nem. Hadd mondjak neked valamit, intellektus embere. Olyan keveset tudsz arról, hogy ki vagy. Gyönyörű vagy, szeretetreméltó vagy, hatalmas energiád van. Megvan rá a lehetőséged, hogy a dobozban maradj, ha így döntesz, de legalább engedd meg magadnak a spirituális logikát. Lehetséges, hogy Isten nagyobb, mint ahogy azt mondták neked? Lehetnél te is nagyobb, mint ahogy azt mondták? Mint ember, szeretnélek néhány dologra bátorítani titeket. Próbáljátok egyesíteni az intellektusotokat a spiritualitással. Ismerjétek fel, hogy az elmétek nem az ellenségetek. Nyissátok meg a szíveteket. Gondolkodjatok a szívetekkel és érezzetek az elmétekkel. Nyíljatok meg saját magatok érzékelése előtt, amint egyensúlyba hozzátok az intuíciót az intellektussal. Felismeritek, hogy ezáltal sokkal egyszerűbb lesz közös sodrásba kerülni egymással és az univerzummal is. Ezért azt javasoljuk, hogy definiáljátok újra önmagatokat.

A tudat, már természeténél fogva kvantum állapotú. Az Emberi agy úgy lett tervezve, hogy kvantum módon gondolkodjon. Csak a logika és az értelmi egyensúly által történik, hogy a biológiai kapcsolódások lineárissá válnak. Fogjátok ezt a lineáris elfogultságot és mindenre ezt alkalmazzátok. Minden gondolat, minden reakció, minden logika, minden spiritualitás át van szőve az elfogultságotokkal. Lesznek köztetek, akik hamarosan kilépnek belőle és többet meg fognak érteni abból, hogy mi is történik az életükben. Kvantum állapotúvá lenni már neked is kéznyújtásnyira van. Minden, amit tenned kell, hogy kitaláld, hogyan nyisd meg és zárd a különböző szinapszisokat (idegi kapcsolódásokat) ahhoz, hogy létrehozd az Emberi Lénynek azt a fajtáját, amelyik a kifejlődött egyed kezdete. Áldott az Emberi Lény, aki tudatos, mert maga a tudatosságra eszmélés az, amit a bolygóért teszel. Azért vagy itt, hogy tudatos legyél! Ha tudatában vagy a belső istenségnek, akkor eleget teszel a feladatnak tökéletesen. Válj kvantummá (elégedett a mostban.) Tanulj meg jövő nélkül élni. Az megtöri a lineáris berögződést, ami azt mondja, hogy a megvalósítás a siker mércéje. Egy lineáris idő-tudatosságban, igen; de egy kvantum tudatosságban ez inkább a békességednek a mércéje és a csak „létezés” örömének. Ez nem az ártatlanság, nem a tudatlanság, hanem teljes egészében a kvantum bölcsesség.”

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.