Kyron: A feltárt DNS

A DNS, már maguk a betűk is a magas fokú biológiai tudomány kémiájáról és komplexitásáról árulkodnak. Annak alapján, amit négydimenziós valóságotokban láttok és kémiailag észleltek, így neveztétek el: dezoxiribonukleinsav, rövidítve DNS. Ez az, amit láttok, amit valóságotokban képesek vagytok érzékelni, ez az emberi genom (genom: egy élő szervezet teljes genetikai állománya, génjeinek összessége) négydimenziós leírása. A föld lakóinak nagy többsége számára ennyi, és nem több. DNS alatt azonban nemcsak az általatok is látható kémiai réteget értjük, hanem az összes réteget. A DNS-eteknek vannak olyan alkotóelemei és tulajdonságai, amelyek egyszerűen láthatatlanok a 4D-ben. Pillanatnyilag a tudománynak hiányzik egy műszer, ami mérni tudná az interdimenzionális mezőt. Ha majd egyszer ez a műszer vagy módszer elkészül, az lesz a leginkább közelítő dolog, amivel valaha is rendelkeztetek, hogy bebizonyítsa mindazt, amiről mi itt beszélünk. Például, ha ezt a műszert ráirányítjátok a bolygó különböző dolgaira beleértve az Emberi biológiát felismerések fognak történni a tudományban, mindenhol. Megjelenik az energia, ami láthatatlan, vagy legalábbis megmutatja az árnyékát. Akkor majd valós lesz az is, ami pillanatnyilag csak feltevés.

Az interdimezionalitás sok formában van jelen. A gravitáció egy interdimenzionális erő. A mágnesség egy interdimenzionális erő. Még a fény egyes komponensei is mind láthatatlanok és megmagyarázhatatlanok pillanatnyilag számodra. De mint olyan sok más dolgot, ezeket is használod minden nap, a tested is része mindennek. A tudomány azt feltételezi, hogy a DNS biokémia. Ami a testedben van az biokémia, amiről azt hiszed, hogy az élet-lenyomatáért felelős. Ez teljes mértékben megmagyarázható a tudomány által, kémiai és biológiai folyamatokon keresztül. De ott vannak a DNS-ben olyan spirituális attribútumok, amelyek kvantum jellegűek. A kémiai dolgok tényleges többsége, amit látni tudtok az Emberi Génállományban, kvantum állapotban vannak. Habár a tudományotok pillanatnyilag nem tudja mérni a kvantum állapotot, sem a körülötte levő mezőt a bizonyíték az Emberi Génállomány rejtélye. A testedben lévő DNS rettenetes mennyiségű láthatatlan információt és energiát hordoz.
Mi úgy beszélünk a DNS-ről, mint egy entitásról, nem pedig mint egy kémiai kettős spirálról. Ez azt jelenti, hogy százbillió DNS hurok mind együttműködik, mint egy energia, ahhoz, hogy “a DNS-ednek” hívjuk. Egyedi ez a csapat. Az kell, hogy legyen, mert ez teljes mértékben, 100%-ban te vagy. Mivel a DNS kvantum természetű, tartalmazni tudja spiritualitásodnak roppant nagy részét. A DNS nem csak mindannak a feljegyzését tartalmazza, ami eddig voltál a bolygón, de a kapcsolatodat a Gaiával egyaránt. Tartalmazza mindazt, amit valaha tettél és a spiritualitást, amit elsajátítottál az összes életedben. Ez az információ szó szerint lenyomatként van benne.

 

Korszakokon keresztül, egyetlen Ember sem veszített el egyetlen spirituális felismerést sem, amit már egyszer megszerzett. A szándékkal bármelyik Ember felébredhet addig a pontig, amit a DNS-e tartalmaz, amit az összes élete alatt megtanult. A DNS-t magát a szándékoddal ébreszted fel és annak a felismerésével, hogy Isten ott van benned. Az összes spirituális dolog, amit megtanultál, sietve visszatér és újra a tiéd lesz. Felszeditek a szálakat ott ahol letettétek, nem pedig elölről kezdtek mindent. A századok bölcsességének a lenyomata ott van a DNS-ben. Kvantum természetű, ezért roppant nagy.
A kristály, a Teremtés Barlangjában őrzi ezt számodra és aktiválja a DNS-ed, amikor visszatérsz egy másik Ember-testben. A DNS teljesen egyedi. Nincs olyan Emberi Lény, akinek olyan a DNS-e mint a másiknak, még az egypetéjű ikreknél sem. Az ikreknél is csak töredékekben azonos (kevesebb, mint 5%). De különösen a nem protein-kódolású, kvantum részeknél. Azok teljes mértékben egyediek minden Ember számára. A DNS-ben ott vannak Isten darabkájának jellemzői, ami te vagy. Ott van a Felsőbb Én lenyomata. Ott van az angyal-neved, amelyen én ismerlek. Az a név nem a linearitásban kimondott név, ami a levegőben vibrál. Inkább egy olyan név, amit mi a fényben énekelünk. És amikor az elhangzik, az fenségesen vibrál. Ott van a lenyomata annak, hogy valójában ki is vagy. Magaddal hordozod a rokonságod nyomait más bolygókról, az Univerzum más térségeiből. Azok energiája is, akik segítettek az emberiség nemesítésében, annak spirituális részével, szintén ott van. (A plejádok) Mindez ott van a DNS-edben és ahhoz, hogy ott lehessen, kvantum energiának kell lennie.

Most beszéljünk a 4D-s biológiáról. Amikor az Emberi Génállomány kutatása befejeződött, a dupla spirál minden kémiai alkotórésze beazonosítást nyert. Ebben a nagyon-nagyon kicsi dupla spirálban hárommilliárd kémiai rész vált ismerté és került beazonosításra. Ez olyan kicsi, hogy a DNS molekulát csak elektronmikroszkóp segítségével lehet tanulmányozni. Olyan összetett, hogy hárommilliárd kémiai alkotórésze van. Ekkor kezdődött annak a meghatározása, hogy mit tesznek ezek a részek és a tudomány elkezdte tanulmányozni azt a rettenetes mennyiségű anyagot. Azután kutattak, ami létrehozza a több mint 23.000 Emberi gént. Vagyis a kódolás, a proteinek lineáris kódolása után kutattak. A tudomány sokáig várt arra, hogy meglássa “a lenyomatot akcióban”, de sikerült. A sokk viszont akkor következett, amikor kiderült, hogy a DNS-nek kevesebb, mint öt százaléka hozza létre a géneket. Valójában csak a lineáris részt látták, vagyis a DNS proteinkódolású darabjában lévő kódolást. Az a kis rész hozza létre a géneket, a többi viszont véletlenszerűnek tűnik, sőt kaotikusnak. A DNS több mint 90 %-a zagyvaságnak és haszontalannak tűnik. A kvantum állapot kaotikusnak látszik. Véletlenszerűnek látszik, mert egy valódi kvantum valóságban, nem lehet linearitást felfedezni. Az egyik dolog, ami megakadályozza, hogy lásd a kvantum állapotot, a lineáris elfogultságod, ami a 4D-s valóságod része. Így akármennyire is nézed azt, ami kvantum, számodra láthatatlan marad. A DNS-nek ezt a véletlenszerű jellemzőjét nem szabad könnyelműen kezelni, mert a tudomány egy olyan dolog után kutatott, ami megmagyarázhatatlan. Úgy tűnik a DNS 90 %-a nem csinál semmit! A biológusok jól tudták, hogy ez lehetetlen, de egyszerűen nincs rá magyarázat. Még csak most kezdi a tudomány tudomásul venni, hogy talán nem is a DNS 90%-a az, ami látszólag véletlenszerű, talán egyáltalán nem is ez a kódolás nyelve. Inkább lehet, hogy az, amit “befolyásoló kémiának” hívnátok, ami valami módon módosítja vagy beállítja az öt százalékot, ami a genetikai lenyomat motorja. Ebben az irónia az, hogy pontosan ez történik, csak nem olyan módon, ahogy azt a tudomány szemléli.

A DNS 90%-a a spiritualitásod visszatükröződése. Az Akasha Krónika, a Felsőbb Én, vagy amit úgy hívtok, hogy “kapu a túlsó oldalra”. Kvantum állapotban ezek a dolgok nem a kémiában vannak. Képzeld el a kémiai részt, mint hidat vagy csővezetéket, kaput illetve kvantum-mutatót minden dologhoz. Ahelyett, hogy lineáris módon úgy gondolod, hogy van egy rekesz vagy skatulya ahol a Felsőbb Éned van, képzeld azt inkább bejáratnak. Ha el tudnál menni oda és meglátnád annak kvantum állapotát, belépnél egy csővezetékbe, ami aztán elvisz a minden létezőhöz.

Forrás: Kyron – Egy út a szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

One thought on “Kyron: A feltárt DNS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.