Kryon: Isten rendszere

“A bolygó 85 százaléka olyan vallási rendszerhez tartozik, amely keresi Istent. Attól függetlenül, hogy a bolygó mely pontján élnek, hisznek Istenben. Ez különböző módon történik, sokféle, számos szervezetben. Elsöprő többség. Az egész bolygó vagy a legnagyobb része, a maga módján részt vesz Isten keresésében.

Az Emberek nem félelemből keresik Istent. Az Emberi Lény meg akarja tudni, hogy miről is van szó. Ez intuitív Emberi viselkedés. Egy Ember mihelyst képes rá, hogy megtegye, elindul kutatni. Áldott az Emberi Lény, aki keresi Istent a maga módján. Még akkor is, ha ez az imádat egy épületben történik énekelve, vagy ember készítette dogma szerint. Valójában az ő művészetük és könyörgésük is Isten keresése. A linearitásban, az Emberi Lények Istent nagyon különös módon keresik: Nem tudják felfogni, hogy ők részei a rendszernek. Minden, amit tenni szeretnének, hogy megérintsék a Teremtő kezét. Azt gondolják, hogy Isten mérhetetlen nagy, ők pedig nem és ez a félresikerült elmeszülemény gyakran létrehozza azt a skatulyát, amelyet aztán imádatuk tárgyának választanak. Néha úgy érzik, alázatosnak kell lenniük. Néha, hogy még egy kicsit szenvedniük is kell, csak azért, mert Isten nagy, ők pedig nem, ez a felfogás pedig azért van, mert az Emberek lineárisak. Sokszor még korbácsolják is magukat, mert azt mondták nekik, hogy mocskosak és értéktelenek. Nem tudják felfogni, hogy a Teremtő esetleg bennük van. Nem úgy tekintik magukat, mint család. Áldott az Emberi Lény, aki keresi Istent, mert a Teremtő azt várja, hogy megtalálják. Nem számít, hogy milyen vallási skatulyában vagytok.

A linearitásban létrehozzátok az istentiszteletnek a skatulyáit; kialakítjátok a tagságot; csoportokat hoztok létre és akkor olyan utasításokat adtok nekik, hogy ne látogassák a többi skatulyát! Tudjátok miért? Mert nem akarjátok, hogy megtudják, hogy Isten szeretete ott is jelen van! Egy kis kozmikus tréfa: a bolygó vallási vezetői, akik állítják, hogy ismerik Istent, sokszor valóban ismerik Őt! Hiszen csodás gyógyulások történnek, még az egyes skatulyákon belül is. Csodás gyógyulások történnek, mivel Isten szeretete ott is jelen van, még azokon a korlátolt és egymással szembenálló rendszerecskéken belül is. Lehet, hogy máshogy öltöznek, és máshogy beszélnek, és máshogy viselik a kalapjukat – de Isten ott van. A család ott van. Mélyreható gyógyulások történtek már mecsetekben, zsinagógákban, az evangélisták fűrészporos padlóján és más vallási skatulyákban. Ezáltal azt állítják, hogy csak náluk van az egyetlen igazság. A különböző vallások sosem hasonlítják össze jegyzeteiket, de mindegyik skatulyában ott van Isten.

 

Hadd beszéljek rólatok és a módszereitekről, ti, akik metafizikusnak vagy ezoterikusnak hívjátok magatokat. Egy új energia jelent meg ezen a bolygón, amely felébreszti a szíveket és az elméket, a Szellem megértésének egy új módjára, hogy te tulajdonképpen a Teremtő egy darabkája vagy. Ezt nehéz felfogni! A fő oka annak, hogy ez ilyen nehéz, mert nem lineáris. Hirtelen egy nemlineáris, interdimenziós területen találod magad, ahol a dolgok, amiket mondasz, nem elfogadhatóak azok számára, akik előnyben részesítik az Istenről alkotott, lineáris elképzelést.

 

Olyanokat mondasz, mint: „Nincsenek véletlenek. Létezik egy nagyobb terv. Felelős vagyok azért, ami velem történik.” Erre azok, akik lineárisak, rád néznek és arrébb vonulnak. Az nem logikus. Ez családokat, barátokat választ szét, mert ti nem a lineáris utat választottátok. Hogy mi az oka? Mert a DNS-edben, öreg lélek, érzed a korok bölcsességét. Ez az, ami változik. A váltás, amiről a hosszú évek folyamán beszéltünk, a DNS-t a gyökerénél befolyásolja. Egy felébredés történik. Ez kemény dió! Nehéz dolog interdimenzionálissá válni, mert ez furcsa a körülöttetek levők számára. Amikor kezded nyitni azt az ajtót, ott egy portál a Felsőbb-Énedhez mindegyikőtökben. Úgy képzeld el, mint egy ajtót, amin képes vagy benyitni és egy ragyogó fény van mögötte. Ez a fény az, amit látni szeretnél. Ez egy közvetlen összeköttetés az otthonnal és néhányan ezzel dolgoznak naponta, a gyógyításaik során és a meditációikban. Amikor elkezditek nyomni az ajtót, a másik oldalon ott a Teremtő, aki azt várja, hogy megtaláljátok. A folyamat azért van elrejtve, mert nem minden Emberi Lény képes megérinteni a Teremtő arcát és közben egyensúlyban maradni.”

Forrás: Kryon: Egy Út a Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.