Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 8.

Sejtszintű kommunikáció

 

A sejtszerkezeteddel való kommunikáció olyan valami, ahol építened kell majd egy hidat aközött, amiről eddig azt mondták nem teheted meg és nem lehetséges és aközött, ami most nagyon is lehetséges. Egy leszel azok közül, akik tudják, hogyan beszéljenek a sejtszerkezetükhöz. Nem is olyan nehéz. Ez az ajándék, a sejtszintű kommunikáció, része egy másik ajándéknak, a megállapodás megváltoztatásának. Eljön majd az idő, amikor majd több interdimenzionális információt is kaptok a mikéntekről, a kapcsolódásról ebben a formában, de egyenlőre csak annyit mondunk, hogy ott hever előttetek egy nagyon nyilvánvaló módon.

 

 

Csak ez az életed mondja, a mostani valóságodban, hogy ezt nem lehet megtenni. Azonban az az életed, ami nagyon is valós, más dimenziókban, amelyik egyidejűleg létezik benned, azért könyörög, hogy tedd meg. És ezen fogalmak között, át kell menni egy hídon, össze kell őket házasítani. Vedd tudomásul, fogadd társaddá, hidd el, akarjad és a sejtek majd kezdenek hallgatni rád.

 

A sejtfelépítés közelebbről és a mód, ahogy ez működik

 

Most a sejtszerkezet belsejébe szeretnélek elvinni benneteket. Meg szeretném mutatni a kézfogást. Képzeljétek el a sejt felépítését – gyönyörű és mívelt mintázata van. A sejt felépítése ugyanúgy 2 részből áll, mint a DNS. Az egyik lineáris, a másik többdimenziós rész. Mikroszkópba nézve csak a lineárisat látjátok – a kémiai részeket. Nem látjátok a többdimenziósat, a láthatatlan részt.

 

 

 

Pedig a többdimenziós éppannyira valóságos, mint a 4D-s. Pont annyira valóság, mint amit kémiailag megtapasztaltok. Láthatnátok, ha lenne többdimenziós mikroszkópotok. Ez nem ezoterikus – ez az ember számára láthatatlan, de mégis valóságos. Igazából egy bámulatos sejt struktúra bontakozik ki, ami sok dimenzión keresztül húzódik. A sejtek együttműködnek egymással, egymáshoz csatlakoznak, intelligensek. Vannak itt dolgok, amiket még nem mutattam meg nektek. Lyukak és domború területek sora van ott, amik mint pici gödrök, úgy mutatkoznak meg. Az egyik sejt látja a másikat, és ha párban vannak egymással, mint a kulcs a zárban, akkor egyesülnek és megosztják közös használatra a rendszerük információit, ami a teremtés információihoz vezeti el őket. Ekképpen hozzák létre az élet kémiáját. Készen állnak az osztódásra, az újraépítésre. Látják egymás poláris mintázatát.

 

A sejtek mágnesesek – nem csak, hogy mágnesesek, hanem összetett mágnesességgel bírnak. Mindegyik. A biológia így növekszik. Az egyik sejt látja a másik mágneses mintázatát, és mint egy kulcs a zárba, úgy illeszkednek, tudják, mit kell tenniük. Hadd magyarázzam el az átlagos forgatókönyvét ennek. Szembe jön egy vírus, egy találékony fajta, egy mágnesességgel bíró vírus! A vírus is a biológiához tartozik és többdimenziós. DNS-e van neki is. Rendje és intelligenciája van. Magjában az életben maradás, mint ahogy nektek is. Okosan hozzákapcsolódik a sejthez. Hogyan? Úgy, hogy egy egészséges sejt mágnesességét mímeli! Okos és találékony. A fogadó sejt beveszi ezt a kézfogásos trükköt és összejönnek. Hirtelenjében, a vírus bekerül. A rendszeren belül van. Elkezd növekedni és gyorsan másolódik. Aztán jön a 4D-s test reakciója. Ha egyszer a sejtek együtt vannak, a sejt kémiája tudja már, hogy átverték. Ha egyszer a vírus bent van, az már nem tudja magát tovább rejtegetni. Így a fogadó sejt segítségért küld. Jön a felmentő sereg! A hatalmas fehérvérsejtek jönnek, hogy legyőzzék a betegséget és megöljék a betolakodót, jönnek és belerohannak. A fehérvérsejtek tömegesen érkeznek. Ott vannak és a vírus teljes egészében láthatatlan számukra! Nem látják, mert a hagyományos sejt felépítését utánozza mágnesességen keresztül, amit képes volt lemásolni. A fehérvérsejtek nem tudják, mitévők legyenek! Kapták a jelet, hogy valami elromlott, de nem tudják megkülönböztetni az ellenséget.

 

 

 

Most fussunk végig még egyszer a történeten. Van egy sejt, teljesen egészséges készen az osztódásra, a “kézfogásra”. Jön a vírus, mint előbb. De most, újabb információ van a DNS-ben. A fogadó sejt most már képes látni a vírust. Információt kapott róla, ami azt mondja: ” Amikor látod jönni a vírust, változtasd meg a mágneses mintázatodat.” A vírus a sejt elé áll, mint előbb, de a mostani alkalommal nem illik a kulcs a zárba. Ez alkalommal nincs kézfogás a sejtosztódás illetve a fortély jóváhagyására. A sejt segítségért kiált a fehérvérsejteknek. Megint jönnek, de most már látják a vírust mivel képtelen volt átvágni a fogadót és osztódni benne. Egyedül maradt. Azonnal megsemmisítik.

 

A DNS intelligens, kvantum természetű és az egész rendszert felölelő jelet képes szétküldeni. A 9-es réteg itt lép elő, ez a gyógyító réteg és megváltoztatja az emberi testben 100 milliárd darabkának és résznek a mágneses tulajdonságait. Az egész DNS készlet rendszer utasításainak kicserélése egyszerre zajlik. A vírusnak nincs választása. Az egész test tudja ezt. Beépült! A 9-es réteg a legjobb védelem a leginkább agresszív betegségekkel szemben, amit az emberiség ismer, még a “gyógyíthatatlan” betegségekkel szemben is. Egy interdimenzionális erő újraírta a programot, ami megadja az engedélyt a sejteknek saját maguk megvédésére.

 

A rák agresszív és átveri a testet, hogy az befogadja. A test nem úgy látja, mint ami valójában, egy egyensúlytalan kinövés. Így nem is küld segítségért. Az igazság, hogy a 9-es réteg úgy lett tervezve, hogy lássa és megállítsa ezt a folyamatot. De új parancsok és kódok nélkül a létező DNS felépítéséhez, semmi sem működik. Emberi tudatosságnak kell mindezzel együttműködnie. Hallottatok már spontán megbocsátásról, elengedésről? Ez nem misztérium. Az emberi lény újraírta

 

  • DNS-hez való utasításokat!

 

 

Hogyan hoztok létre egy új sejt – szövet mintát? Úgy, hogy megváltoztatjátok a mágneses struktúráját. Rendszerszerű utasításokat adtok a sejtjeitek szerveződéséhez, hogy új elemeket építsenek fel, amik azelőtt soha nem voltak ott. Eljön a nap, amikor képesek lesztek visszanöveszteni egy kart és egy lábat. Hogyan? Minden, amit tennetek kell, hogy új rendszer utasításokat adtok a DNS-eteknek. A régi utasítások csak az anyaméhben valósultak meg, később nem. Változtassátok ezt meg!

 

Forrás: Kryon: Egy Út A Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.