Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 7.

A betegség-organizmus megváltoztatása

 

A Földön az élő betegség-organizmusok parányi ismétlő részecskékből épülnek fel. Ezek a kicsiny részek szimmetrikus módon kapcsolódnak egymáshoz, és egy olyan rendszert alkotnak, amely önmagát hivatott fenntartani, s amely, ha kell, az emberi rendszerekhez illeszkedve további egyensúlyvesztést és gyakran halált tud előidézni. Az Univerzum szempontjából mindez nagyon is helyénvaló, s arról is fogunk majd beszélni, hogy a karmikus lenyomatok és gondolatminták miként viszonyulnak a betegségekhez. Kérlek, értsd meg, hogy ezek a dolgok nem hibák és tévedések a világegyetem rendjében, hanem rendkívül fontos mechanizmusok, melyek tökéletesen illeszkednek földi megnyilvánulásotok összetett interakciós rendszerébe.

 

 

 

Az egész betegség-organizmust felépítő részecskék szimmetriáján belül igen sajátságos ré-szeket találhatunk. Ezek a specifikus részek különböző extenzív és depresszív tényezőkkel rendelkeznek, amelyek a velük ellentétes extenzív és depresszív tényezők után „kutatnak” az emberi test hasonló rendszereiben. Miként a halált hozó kulcs a zárban, ha a megfelelő extenzív és depresszív részek összeilleszkednek, a betegség-organizmus behatol és gyökeret ver, majd növekedni kezd az emberi testben.

 

 

 

Minthogy e depressziók és extenziók alakja a különböző rendszereken belül eltérést mutat, személyes biológiai működésetek úgy viselkedik, mint egy zár, amely készen áll a betegség-organizmus „kulcsának” befogadására – vagy elutasítására. A betegség-organizmust alkotó parányi ismétlő részecskék szimmetriáján belül mindössze néhány, a „kulcsot” képező részecske létezik. Csupán ezek rendelkeznek a hozzájuk illeszkedő mintázat után „kutató” extenzív és depresszív összetevőkkel, azonkívül érzékenyek a mágneses interferenciára. Az ismétlő részecskék rostjain belül igen különleges mágneses sajátságokra lelhetünk. Érkezésem célja nem más, mint hogy módosítsam a mágneses jellemzőket, amelyekkel mindeddig együtt éltetek, s így majd jóval nagyobb hatalmat élvezhettek. Ez az eljárás voltaképpen spiritualitásotok finom behangolását jelenti sejtszinten.

 

 

A siker érdekében (1) ki kell emelnetek a részecskék rostjait, (2) azonosítanotok kell a kérdéses részeket és (3) magnetikusan meg kell változtatnotok őket. Felhívom a figyelmeteket arra, hogy egy átfogó, véletlenszerűen kialakított mágneses energiabarikád nem fogja megtenni a hatását. Mivel minden sajátosság ugyanolyan mérvű változást fog mutatni, a kulcs változatlan marad. A roston belül található különböző részek között fennálló egyensúlyt kell átalakítani. Ez az eljárás gyakorlatilag eltávolítja a kulcs egyik depresszív összetevőjét, így az többé nem illeszkedik a zárba. A karmikus lenyomat képes a zár átformálására, következésképpen lehetetlenné teszi a kulcs számára, hogy felnyissa azt – ily módon a gyógyulás és az egyensúly akadálytalanul megvalósulhat. A lenyomat egyúttal a betegség kizárására is szolgál. A legtöbb ember olyan lenyomattal érkezik, amely hajlamossá tesz a betegség kialakulására. Minden esetben a karmikus lenyomat akadályozza meg a betegség kifejlődését. Mindezek a dolgok egész egyszerűen az általános emberi karma részét képezik, specifikusan a földi lét kereteire vonatkoztatva. Sokan különböző gondolatmintákat kapnak a születésnél, amelyek megsemmisítik az általános lenyomat-paramétereket (ezért betegszik meg néhány ember, míg mások nem).

 

A lenyomatok megváltoztatása független az emberi tudomány adottságaitól, és mindvégig az is marad. Átformálására soha nem is lesz lehetőségetek, mert ezúttal nem biológiai folyamatokról van szó. Éppen ezért mindössze kétféle logikus módszer kínálkozik arra, hogy leküzdjétek a betegségeket. (1) Személyes szinten: az Univerzum által eszközölt változás a gondolatmintában. (2) planetáris szinten: a betegség megváltoztatásával maga a kulcs is átalakuláson megy keresztül, s többé egyetlen emberi rendszerbe sem lesz képes beleilleszkedni. Jó ha tudomásod van erről: még akkor sem késtél el a változtatással, ha a kulcs már a zárban forog. Méghozzá azért, mert (1) a kulcs folyamatosan új kulcsokat szül, amelyek újabb és újabb zárakba illeszkednek a testen belül, és (2) a kulcs sohasem az egészség, a jólét céljából kerül a zárba. A betegség természetellenes, kiegyensúlyozatlan állapot. A betegség állapotának fenntartása érdekében a kulcsoknak folytatniuk kell a „próbálkozást”, hogy lássák, vajon még mindig beleillenek-e a zárba. Ha felismered ennek jelentőségét, képes leszel megérteni a gyógyítás folyamatát, amely még akkor is működik, ha látszólag már túl késő.

 

 

Saját sejtjeid

 

Itt van egy furcsaság, egy kihívás számodra. Tudod szeretni a saját sejtfelépítésedet? A tested egyes sejtjeiről beszélek. „Ez már túl furcsa”, mondhatnád. Van egy kód a testedben és ez a kód azt „mondja”, Isten benned van. Minden egyes genetikai anyag tartalmazza ezt a kódot.

 

 

 

Ez a kód tulajdonképpen egy receptorrendszer, készen arra, hogy válaszoljon minden energiamezőnek, melyet adsz neki. Ezért azt mondom neked, ha szeretni tudod a tested sejtfelépítését, tudni fog róla és válaszolni fog rá. Hányan szakítottatok már akár egy kis időt is arra, hogy például a könyökötöket vagy a nagylábujjatokat ünnepeljétek? Furcsán hangzik, de minden egyes részed épp annyira megvilágosodott, mint amilyen te vagy! Az egész testednek részesévé kell válnia, ha szeretni akarod Gaiát. Sejtek trillióiból álltok és belül mindegyik sejt tartalmazza Istent. Ennek a nagy számnak van ereje és ezek a sejttrilliók, ha a szeretet kódját kapják, együtt fognak működni veled. Kihívás elé állítalak. Tudod szeretni önmagad? Ha igen, tested jelenlegi sejtfelépítése reagálni fog rá és egyensúlyba helyezi önmagát.

 

Intelligens sejtek?

 

Beszéljünk az intuitív mozgásról. A korszerű orvostudomány nem szereti azt, hogy léteznek Fénymunkások, akik saját testüket használják fel arra, hogy megvizsgáljanak vegyszereket és élelmiszereket, amelyeket bevisznek a szervezetükbe. Kineziológiának hívjátok – az izmok próbája. A tested állítólag többet tud arról, hogy mi a jó neked és mi a rossz, mint az agyad vagy az intellektusod. Sok Fénymunkást láthatsz, akik a testükön végzik ezeket a próbákat, persze ez nagyon furcsa azoknak, akik nem fogadják el ezt a hiedelmet. „Fura bogarak!” mondják: „ez a legnagyobb badarság, amit valaha is láttam. Mit csinálnak ezek az emberek?” Szemléljük csak meg ezt a dolgot.

 

 

 

A tervek szerint biológiádnak mi a feladata? Mi lenne, ha egy betegség lenne a testedben? Tegyük, fel olyan valami, mint a rák. Te erről semmit nem tudsz. Miért nem figyelmeztetett az agyad? Vajon nem vagy behangolva minden egyes sejted szerkezetébe? Nem kellett volna az agyadnak megkapni már azt az üzenetet, hogy valami növekszik benned, ami nem csak, hogy nem oda való, de még a halálodat is okozhatja? A testedben minden rendszer be van kábelezve, hogy beszéljen az agyadhoz. Akkor tehát, miért nem tudtál erről? Azért mert ilyen módon lettél kialakítva, mert a tested a túlélésről szól és elsősorban mindig túlélő módban működik. Ha létezne egy idegi protokoll, hogy minden alkalommal értesítsen, amikor a tested immunrendszere akcióba lendül, állandó aggódás lenne az életed – ez pedig nagyon káros a túlélésre. Ettől meg vagy kímélve. Egy teljes mértékű blokád működik. Ott hordozhatod magaddal, és amikor véletlenül felfedezed már túl késő. Te egy olyan tudatossággal vagy tervezve, ahol az agyad biztos benne, hogy a tested védelmi rendszere elég jó ahhoz, hogy gondot viseljen mindenről és hogy ne háborgasson téged a részletekkel. De a sejtszerkezeted mindent tud róla. Minden sejt tud róla, hogy mi történik. Rendelkezel egy tudat alatti rendszerrel, amely kezeli ezeket a dolgokat. Létezik egy rendszer, amely hordozza a belső tudást arról, hogy mi is történik a sejtrendszeredben és jelenti azt neked. Csakhogy ez kívül van azon a körön, amit intellektusnak neveztek, ezt kineziológiának hívják. Próbáld ki. Tested majd megadja az információt, de olyan módon kell kérdezned, ami messzire megkerüli az intellektust.

 

Ugyanezt az eljárást alkalmazod, amikor az ingát használod információszerzésre. Ujjaid tartják az inga láncát, vagy zsinórját és attól függően, hogy milyen irányban indul, segít eldönteni, hogy mi a jó neked. Hogy mi történik ebben a folyamatban az ingával, nagyon egyszerű „ez mini kineziológia.” Szó szerint az ujjaid izomzata válaszol a sejtszerkezettel kapcsolatos kérdésre, anélkül, hogy te ezt képes lennél befolyásolni. Ahogy igyekszel nyugodtan tartani az ujjaidat, az izmaid megmozdulnak, hogy közöljék veled az üzenetet – kimozdítva az ingát az egyik, vagy a másik irányba. Egy belső intelligencia kísérli meg megkerülni az intellektust, izmaidon keresztül és működik a dolog. Mit gondolnál az olyan orvosról, aki az ingát lengeti minden alkalommal, amikor választ akarsz gyógyszereid adagolásáról. Nos, vannak ilyenek. Ha úgy gondolod, használd ezt a módszert, hogy megtudd mi is történik a testedben. Mi felel meg neki legjobban? Milyen élelmiszerekre vagy allergiás? A tested tudja mindezeket a dolgokat. De az intellektus túlélő módban van – 4D-s skatulyában – és nem akar tudatni veled semmit.

 

Vajon a sejtosztódás egy statikus folyamat?

 

 

 

Gyere, most elviszlek a sejtek osztódásának a folyamatához, nézzük meg, hogyan működik. Egy sejt kész az osztódásra. Az Emberi test úgy lett megtervezve, hogy újból és újból megfiatalodjon, minden szövete. Hallottál már olyat is, hogy vannak szövetek, amelyek nem ezt teszik, ez viszont nem igaz. Mind újra fiatalodik, különböző sebességgel, különböző időszakokban és különböző módokon. Igenis újra fiatalodnak. Az Emberi testet arra tervezték, hogy hosszú ideig éljen. Sajnos az energia, amit létrehoztatok ezen a bolygón, és amin keresztülmentetek, ezt megmásította. Nem éltek sokkal tovább, mint 80 év. A tervezés nem ez volt.

 

 

 

A bibliai személyek néha próféták voltak, máskor mesterek és volt, hogy csak úgy itt voltak… és több száz évig éltek. Vajon valóban így volt? Vagy ez is csak metafora? Vajon helyesen írták ezt le a Bibliában, vagy hiba van a másolásban? Én majd elmondom nektek az igazat. Pontosan így van. Több ezer évvel ezelőtt nagyon is hosszú életet éltetek, Lemúriaiak. Ha tudnád, hogy hány évet éltetek, a lélegzeted is elakadna. De már többé nem. Utasítások jutottak el a DNS-edhez az idők folyamán, szó szerint, a bolygó energiája által… egy olyan energia által, amelyet ti teremtettetek tudatosságotokkal.

 

 

via GIPHY

Egy sejt osztódik. De mielőtt kettéválna, szüksége van egy lenyomatra, hogy lemásolja magát. A lenyomat az őssejtektől szerezhető be. Az őssejt az információt a DNS kvantumrészétől kapja, ami soha nem változott meg születésed óta. Statikus maradt, mivel soha semmi nem változtatott rajta és a tény, hogy te nem hiszed, hogy megváltoztatható, egyszerűen elfogadtad az öregedést. Nincs semmilyen tudatos erőfeszítés, hogy bármit is tegyél vele, ezért egyszerűen ott hever, ahogy mindig is hevert. Az osztódó sejt „beszél” az őssejttel és megkérdezi: „Azt tegyem, amit mindig is tettem? Van bármi változás?” És az őssejt szól az osztódó sejthez és azt válaszolja: „Készíts egy másikat, egy pont ugyanolyat.” És akkor úgy fogsz fiatalodni, mint azelőtt, elfogadva mindent, amit akkor kaptál, amikor megszülettél.

Forrás: Kryon – Egy Út A Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest, Giphy.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.