Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 6.

Az emberi test gyengeségének rejtélye

 

Itt vagytok a Föld bolygón, a DNS evolúciós lépcsőjének tetőfokán és egy olyan rendszerrel rendelkeztek, amely gyenge, sokkal gyengébb, mint amit várnátok tőle. Ezt vizsgáljuk most meg. A sejtstruktúrátok nem aszerint viselkedik, amit eredetileg kaptatok. Ahelyett, hogy fejlődött volna, a DNS-etek kvantum része visszafejlődött, válaszul az Emberi tudatosságra (a valóságotok irányítója). Tény, hogy az immunrendszeretek nem működik valami jól! Számos, a bolygótokon megtalálható komoly betegség és vírus egyszerűen megkerüli. Még egy egyszerű megfázást sem tudtok megállítani. Az emberi test egy kis darab biológia, de gyakran úgy tűnik, mintha ez egy másik szobában lenne. Ez alatt azt értem, hogy nincs valós kommunikáció közted és eme rendszer között. Nem úgy lett tervezve, hogy kommunikáljon veled, kivétel ez alól a fájdalom. Ez minden. Ez egy egysíkú közelítés, amelyet korán megkaptatok, hogy képesek legyetek a túlélésre. Tudni fogod, ha például belelépsz a parázsba, vagy tudni fogod, hogy ha valamitől megsérülsz vagy valami megszúr. Mindezt azért, hogy el tudd kerülni. Úgy tűnik a fájdalom negatív és mindig egy kihívás. Pedig az egyik legnagyobb ajándék, mert ez őriz meg benneteket a bajtól. Riaszt, ha valami nem jó, csak ezzel a kommunikációval rendelkezel és egyirányú. Nem tudsz neki válaszolni, vagy kérdéseket feltenni. Sokan közületek azt mondják: „Ez már csak így van. Mit tehetek? A test nem tud beszélni. Semmit nem tud mondani.” Igazad van ezzel kapcsolatban, ha csak a felszínt szemléled.

 

Tulajdonképpen ez a tény valóban működhet ellened, függetlenül attól, mennyire vagy megvilágosodott. Például számodra van-e annak értelme, hogy egy megvilágosodott test amilyennel te is rendelkezel, azzal a bonyolultsággal, amivel rendelkezik, néma legyen egy halálos betegséggel szemben, ami benne garázdálkodik? Most arról a betegségről beszélek, ami több embert öl meg nap, mint nap bárhol a világon – a rákról. Ez nem olyan betegség amit „elkapsz”. Ez olyan valami, amit a tested fejleszt ki ingerlés és egyensúlyhiány következtében. Ez a sejtek növekedésének elszabadulása. Ellenőrizhetetlen, a maga módján végigszántja a szervezetedet. Lehet, hogy éppen most ott dühöng a testedben és nem tudsz róla, amíg a test úgy nem dönt, hogy fájdalmat okoz. Akkor pedig már gyakran túl késő.

 

 

Ahogy szemléled ezt az egész Emberi test forgatókönyvet, ilyen kérdések merülhetnek fel benned: „Miféle rendszer ez? Vajon a test olyan buta, hogy még figyelmeztetni sem tud ezekről a fontos dolgokról, amelyek bennem történnek?” A válasz igen, ha ezt a dolgot egy olyan álláspontról mérlegeled, ahogyan tanítottak benneteket és ez egy nagyon korlátolt látószög. Nos, ez egyáltalán nincs így. Soha nem is volt így. Mindig is képesek voltatok bizonyos szintig eljutni, hogy lássátok, mi történik belül, de csak kevesen teszik meg. Az a különbség egy négy dimenziós történelmi elképzelés elfogadása és a gondolkodásod kiterjesztése között, hogy tartalmazzon egy olyan valamit, amiben sokan még csak nem is hisznek. Éveken át, a kineziológia hidalta át ezt a kommunikációs rést, mégis mennyien használják? Itt van valami, amiről az idők folyamán bebizonyosodott, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy közvetlenül beszéljen hozzád és általánosságban mégsem fogadta el az emberiség. Miért? Mert kívül van azon a területen, amiről azt tanultátok, hogy lehetséges. Ez tehát ma a probléma.

 

 

 

A DNS-ed 90%-a, amelytől azt várnánk, hogy kvantum, csupán 30%-os hatásfokkal működik. A rák kialakulhat a szervezetedben és a tested nem fog erről tájékoztatni. El kell menned egy szakorvoshoz és ott egy laborvizsgálaton átesni, hogy kiderüljön, mit tesz a tested! Miféle rendszer az ilyen? Az Emberbe beépített kórfelismerő rendszer egyszerűen nem jól működik. A rák annak a következménye, hogy hiányzik az emberi test képessége, hogy megbirkózzon a modern táplálékkal. Ennek az eredménye az, hogy olyan jelzéseket bocsát ki, amelyek nem egyeznek meg azzal, ahogy az emberi testnek működnie kellene, hogy a sejtek osztódása kiegyensúlyozott legyen, egy olyan módon ahol az egyensúlyozás a kémiával történik és ezt a kémiát a táplálékkal viszed be. Ehelyett a test egy nem természetes növekedést produkál, tumorokat, amelyek végül az egész szervezetet felfalják. A rák nem vírus és nem is fertőző. Hanem egy kibillent állapot, egy allergiás reakció a modern társadalomra. A test immunrendszere valójában egyáltalán nincs belekeverve, mert a rák úgy jelenik meg a test összes védekező mechanizmusa számára, mint normális sejt és úgy viselkedik, ahogy azok mindig is viselkedtek.

 

 

Persze ez nem így van, hiszen kifejezetten rákos sejtekről van szó, de „megtanulták”, hogy miképp rejtőzzenek el a sejtszerkezetben. A kvantumtudat megteremt egy olyan „tudás” rendszert, amely figyelmezteti a testet, ha kibillen az egyensúlyból. Az eredmény az lenne, hogy azonnal tudnád, ha bármilyen gond lenne, de nem tudsz róla, mert a rendszer nem úgy dolgozik, ahogy megtervezték. Ha a kvantum DNS egy másik jellemzője úgy működne, ahogy kell, megteremtene egy sokkal, de sokkal hosszabb Emberi élettartamot. A test nem akar öregedni! Élni akar! Ez az alapvető túlélés, tehát egy intuitív folyamat révén képes egy intelligens forgatókönyvet megteremteni, ami a sejtosztódást illeti. A kvantum javítás nélkül a test biológiai órája egyszerűen a napokat számlálja és a hold ciklusát követi. Semmi jobbat nem tud. Nem úgy dolgozik, ahogy tervezték.

 

Néhányan az ősök közül, tényleg, kétszer vagy háromszor olyan hosszú életet is éltek, mint te. Attól függött ez, hogy merre laktak és mennyit veszítettek a kvantum-természetükből. Tudnod kell, hogy az esetleg sikeres élet-hosszabbító folyamatok, amelyeket kifejlesztettek ezen a bolygón, mind rendelkeztek egy közös elemmel, gyakori jelzések a DNS felé, hogy térjen vissza egy jobban kvantum állapotba. Ezt ti a „DNS aktiválásának” hívjátok. A kvantum-tudatosság azt jelenti, hogy „egy mindennel” és teljes mértékben tudatában van annak, ha a sejtek elburjánzanak és nem megfelelő növekedés fenyegeti az egészséget. De a te immunrendszered nem fog riasztani téged. Valami elszakadt, de te ebben a valóságban nőttél fel, így annak a logikája, amit én mondok, nem felel meg neked. Ha elég időt töltesz fejjel lefelé lógva, a tested hamarosan tiltakozni fog a járás ellen, sőt az ötlet sem fog neki tetszeni. Végül majd mindenki fejjel lefelé lóg és éhezik, mivel elfelejtették hogyan kell járni. Járni az olyan valami, amit csak a mesterek tudnak, vagy valami hasonló. Éppen ezért senki nem járkál. Egyszerűen ez a módja annak, ahogy az emberi valóság kialakul az idők folyamán és ezzel a kihívással találkoztok ti naponta, ebben az új energiában.

 

 

 

Amikor az idegek elszakadnak a gerincvelődben, egy vegyhatás érkezik arra a területre, hogy megakadályozza őket abban, hogy újra összenőjjenek. Maga a folyamat ismert a tudomány számára, még neve is van! Ez pont az ellentéte annak, amit szeretnétek és úgy tűnik, ellentmond annak a logikának, hogy a testnek hogyan kellene működnie. Szakadás történt. A tengeri csillag képes új kart növeszteni magának, ti pedig nem. Csak azért mert a „lenyomat” amely létrehozza a géneket, nem úgy működik, ahogy tervezték. Pedig volt olyan, amikor úgy működött. Hadd vigyelek vissza a kezdetekhez. A sejtstruktúra specifikus és egyedi. A sejt ugyanúgy specializált, mint egy lineáris gép és hallottatok már az őssejtekről, amelyeknek minden sejt a maga specifikus voltát köszönheti. De a DNS testszerte mindenütt azonos. Nem specifikus. Nincs külön lábujjköröm DNS vagy haj DNS vagy szív DNS. Csak a saját egyedi DNS-ed van. Ugyanannak az emberi kvantum tervezetnek a billiónyi másolata kell, hogy folyamatosan beszéljen egymáshoz minden pillanatban, különben megszűnnél létezni. Hogyan történik ez? Pillanatnyilag még nincs meg a tudományos neve a DNS hurkok közötti kommunikációnak, de meglesz. Ez egy kvantum tulajdonság a mágnesesség jelenségein belül.

 

Most nézzük meg, hogyan is működik ez a kommunikáció és akkor lassan összeállnak a kirakósjáték darabjai. Merthogy a mágnesesség mestere áll előttetek. Sokan éveken át azt gondoltátok, hogy Kryon mágneses tevékenysége a ráccsal kapcsolatos. Ez igaz, de csak részben, mert valójában a DNS mágnesességével foglalkozom. Amit tudnotok kellene a DNS-ről az pedig, hogy vannak mágneses összetevői. A DNS minden egyes hurokja egy mágneses mezővel rendelkezik, mely átfedi a mellette levő hurkot, ami átfedi a mellette levőt. Százbilliónyi átfedés egyenlő egy tudatossággal. Ez a mező tehát egy mágneses lenyomat, amit az Ember mintegy hordoz magával. A mágnesesség egy interdimenzionális energia, kvantum energia és ez a lenyomat hozza létre az emberi aurát. Az aura az nem egy mágneses mező, ezért nem fogjátok tudni mágneses eszközökkel meglátni az aurát. Az aura az Emberi testen belüli DNS kommunikáció egybefolyásának az eredménye, egy kvantum lenyomat, energiák egybeolvadása, ami egy kvantum mezőt hoz létre, amit egyelőre még semmivel sem tudtok mérni a bolygón.

 

Azért mondom el mindezt, mert meg kell értenetek, hogy ami a DNS-ben történik, az egyszerre történik minden egyes energia rétegében. Ha egy olyan ezoterikus aktiválásba kezdtek, ami valami újat idéz elő a DNS-etekben, gondoljátok el, minek kell akkor végbemennie! Százmilliónyi rész kapja meg az üzenetet egyszerre.

Forrás: Kryon – Egy Út A Szeretetegységbe

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.