Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 5.

A Kozmikus Szövedék és az emberi biológia

 

A Kozmikus Szövedék az emberi biológiával mágneses rezonáns frekvenciák sorozatán keresztül kommunikál, melynek “fogadóállomása” egy tizenkét szelvényű “kristály-struktúra”.

 

 

A “kristály-struktúra” kifejezés előzetes magyarázatot igényel. Fel fogjuk tárni a kristály-struktúrát, amely körülveszi azt a kódstruktúrát, melyet DNS-nek neveztek. Mi a DNS-t másként definiáljuk, mint ti. A ti DNS (dezoxiribonukleinsav) szavatok éppen arról kapta a nevét, hogy két szálból áll, amely a kémiai szerkezetét tükrözi, ahogy – megfelelő eszközökkel – fizikailag látható. A mi definíciónk az emberi test tizenkét szálas kódolására vonatkozik, amely kémiailag csak kettőnek látszik. A DNS – összes szálát beleértve – egy kódoló eszköz. A szálak utasításkészletek, néhány közülük mágneses. Néhány közülük olyan, melyet “spirituálisnak” is nevezhetnénk. Ezek a szálak tartalmazzák egész életed teljes kódolását, mindazt amit a mostani életedet megelőző életeidből áthoztál. De még ennél is többet. Életed “memóriarésze” elkülönül a kódolástól. Ez a törzse az információnak; és ez a kristály-struktúra. Az elnevezés metaforikus, bár a fizika szemszögéből nézve valóban vannak kristályszerű tulajdonságai a struktúrának.

 

Ha kristályokkal dolgozol, akár csak alapszinten, felismerhetted, hogy a kristályok valami speciális dolgot csinálnak. Tárolják az energiát – azáltal, hogy megőrzik az energiaminta emlékét. Így működik az emberi test számítógépe. A kristály-struktúra – melyet nevezhetnénk egy hüvelynek, amely körülveszi kódoló DNS-edet – a Te életerőd emlékképe, lenyomata. Minden élet lenyomata, melyet valaha is éltél. Ez az Akasha Krónikád. Itt vannak rögzítve múltbeli és jelenlegi szerződéseid. Ez reprezentál minden dolgot, melyen valaha keresztülmentél. A kristály-struktúra spirituális is. Ez minden, ami vagy – emlékképekben. Azonban nem csak egy utasításkészlet van. Az utasítások benne vannak, mind a tizenkét szál DNS-ben és ez a kristály-szerűen kódolt információ körülveszi a DNS-csomagot, mint emlékeid lényege – törzsállománya – készen arra, hogy átadja a szükséges információt az utasításkészleteknek. A kristálystruktúra az emberi lény tökéletes ősképét is tartalmazza, mint emlékképet. Ezáltal állandó kommunikáció van a DNS tizenkét szála és a tizenkét szelvényes kristályszerkezetű emlékezet között. Jelenleg ez a kommunikáció nem éppen hatékony.

 

A Földön – vagyis a ti bolygótokon – a tested ezen összetevői között kevesebb, mint tizenöt százalék hatékonyságú a kommunikáció. A biológia nem valami tökéletes ezen a területen. Csodálatos gyógyítási és élet-kiterjesztési lehetőségek vannak sejtszerkezetetekben kódolva, melyek sosem mutathatják meg magukat a kristályos hüvelyben lerakott emlékek hatékony felidézése nélkül. Szegényes a kommunikáció polaritásod két véglete, a kódoló mechanizmus és a kristályszerűen kódolt mag-információ között. Ez, egy körültekintően megkonstruált megszorítás, mely dualitásotok elegyét szabályozza. Ezen a módon működött a kezdetektől fogva és főként ez a felelős azért, hogy szinte semmire nem emlékeztek abból, hogy (1) kik voltatok; (2) miért vagytok itt; (3) a tényre, miszerint örökké léteztek; (4) a spirituálist tesztre, amelyben vagytok; (5) melyik az igazi családotok. De ez nem minden. Mindezeken a spirituális dolgokon túl, ez egy hátráltatott biológia. Ez a szegényes kommunikáció, mely óvatosan lett kialakítva számotokra (általatok), (1) nem emlékszik, hogyan kell hatékonyan regenerálódni; (2) szélesre van nyitva a földi betegségek előtt, mert részei nem emlékeznek, hogyan kell együtt dolgozni; (3) rövid életeket él, mert részei megállítják munkájukat a fizikai élettartam alatt, vagy kémiailag keresztezik egymás útját.

 

Mit gondolsz, mi segít abban, hogy dualitásotok egyensúlya ilyen kevéssé hatékony állapotban maradjon, mi beszél a kristályszerű emlékképekhez? A Föld mágneses hálózatának rendszere! Nem jöttünk volna ide, hogy elmozdítsuk a mágneses hálót, anélkül, hogy Ti kéritek – anélkül, hogy az 1987-es “mérés” ne mutatta volna a nagy változás lehetőségét. Testetekben ennek a két elemnek a kommunikációja a kulcsa annak, hogyan kerülhettek közelebb Felsőbb Énetekhez. A teljes, százszázalékos emlékezés biológiátok kódolására, amely azonnal felemelkedett – megvilágosodott – állapotba hozhat. A bolygótokon jelenleg élők számára most az összes lehetőségük elérhető. Azért kell itt lennetek, hogy spirituálisan kiegyensúlyozzátok a bolygót.

 

Ismertek néhányat azon kevés különleges emberek közül, akik az Avatár energiát reprezentálják. Az általunk bemutatott teljes kommunikáció az alapkomponensek között csodákra teszi őket képessé! Az anyag teremtése a semmiből – annak ismeretében hogyan működik a fizika –

 

 

 

 

 


és annak ismeretében, hogyan működik a szeretet. Ez egy erőteljes kombináció. Használjátok őket együtt és bármit manifesztálhattok. Teljes hatalom a fizikai felett – teljes hatalom élettartamotok felett – teljes hatalom a biológiátok felett! Nézzétek meg jól, hogy mire képesek az Avatárok – ez az, amire mindannyian képesek vagytok! Minden egyes embernek, lehetősége van az összes tudásra. Ez benne van a kristályszerkezetben – a tizenkét szegmensű kristályos struktúrában, ahogy körülveszi a kódoló DNS-t – és ez a kódoló DNS éppen a jobb kommunikációra vár. Egyenlőnek, tökéletesnek és örökkévalónak teremttettetek. Az egyetlen dolog, ami távol tart benneteket ettől – benne tart a dualitásban – jelenlegi biológiátok szegényes hatásfoka. Ezek mindegyike megváltoztatható jobb kommunikációval a DNS-etek és a kristályos szerkezetben őt körülölelő emlékképek között. Ahogy megnövekszik az emlékképek átadása az utasításkészletek felé, a test reagál. Honnan jön ez a jobb kommunikáció?

 

Ez a Föld mágneses hálójának új helyzetéből származik. Ezért módosítottuk, ez az, amiért csoportunk 1989-ben ide érkezett. Nem létezhet emberi lény a Föld mágneses hálózatán kívül. A föld ezen mágneses hálózata teszi lehetővé a kommunikációt dualitásod részei között, vagy éppen a megvilágosodást. A mágneses háló nélkül nincs kommunikáció. Egy napon majd űrkísérleteitek meg fogják ezt mutatni. Az embereknek szükségük van egy mágneses kiegészítésre, ahhoz, hogy élhessenek. E nélkül néhány hónap vagy egy-két év alatt az emberi lény meg fog halni. DNS-eitek – a tizenkét szál – olyan utasításkészletet tartalmaz, amely kilencszázötven éves élettartamot tesz lehetővé testeteknek. Jelenleg a kódolás nagy része nem működik. Azért nem működik, mert nem tudnak információkat elővenni az “emlékmagból” (a DNS-t körülvevő kristályszerű mágneses hüvelyből). Az emlékképek magjában van az információ, amely segíteni fog a DNS kémiájának felidézni azt, hogy mindez hogyan is működik. Tudományotok végül is elkezdi majd lökdösni és ösztökélni testetek biológiáját és mesterségesen stimulálni a DNS-t. Ez a mágnesesség segítségével fog megtörténni! A mágnesesség és a Kozmikus Szövedék energiája segít újraértékelni a dualitásotokat és segít a megvilágosodásotokban. Szintén segít megtartani kristályszerű emlékképeitek egyensúlyát, melyek jelenleg kevéssé hatékonyak és amelyek éppen azért terveztettek ilyenre, hogy teszteljenek benneteket ezen a bolygón.

 

Testetek minden sejtje ön-diagnosztizálásra lett megtervezve. Minden sejt – a tervek szerint – tudja, akár helyes, akár helytelen egyensúlya az egészhez képest. Minden sejtnek tudnia kellene ezt, de az információ nagy része el van rejtve előle. Az általatok ráknak hívott betegség így könnyen megőrjíti sejtstruktúrátok gyengén működő részeit. Ha ez a rész helyesen működne, a rák nem létezne. Az újraébredés része egy magnetikus házasság az “emlékmagok” és a kódolás között. Amikor az eddig nem használt utasítások is ismertté válnak, melyek megengedik, hogy a sejtjeitek teljes intelligenciájukkal használják ön-diagnosztikájukat, a sejtjeitek fel fogják ismerni, ha kívül kerülnek az egyensúlyon és nem reprodukálódnak tovább. Csak a körülötte lévő egészséges sejtek számára lesz ez megengedett. Ráadásul maga a sejt követi el az “öngyilkosságot”! Ez a teljes terv. Keressétek ennek jól ismert biológiai jellegzetességeit. Itt az idő, hogy felismerjétek. Most nem csak a tudományról beszélünk. Lényegében az öngyógyítást vizsgáljuk, a hosszú életet és egy egészen új témakört, amely aktívan befolyásolja az ember biológiájának paradigmáját! Akár az emberi tudatosság szándékán keresztül, akár kémiátok és fizikátok lehetőségeivel élve, DNS-etek engedélyt kapott a változásra – mutálódásra.

 

 

 

Amikor a (mágneses hüvely) kristálystruktúrája és a DNS-struktúrátok közelebb kerül egymáshoz, ott is csontokat hozhattok létre, ahol korábban nem voltak – ez anyag teremtése – megbetegedéseitek elhagyhatják testeteket! Sejtjeitek sokkal intelligensebbekké válnak. Meghaladhatjátok biológiátokat és valódi csodák fakadhatnak belülről! Miért van az, hogy sokan meggyógyulnak, mások pedig nem? A válasz bonyolult, de a csodálatos gyógyítások egyik fő katalizátora a puszta szándék. Amikor gyógyítotok valakit, bizonyosodjatok meg róla, hogy a szándék jelen van-e, tisztázzátok, hogy pácienseitek valóban értik-e, mit fogtok tenni. Amikor megadják az igazi engedélyt és jelen van a szándék, a gyógyulás be fog következni. Bolygótokon a legcsodálatosabb gyógyítások többségét így végzi az ember az emberen és semmi más nem kell hozzá. A legcsodálatosabb gyógyulások úgy jönnek létre, hogy a gyógyító nem is ér hozzá a másik emberhez.

 

 

Ezek a lenyűgöző esetek valóban csodaszámba mennek – és a Szövedékkel való kapcsolaton alapulnak. Ez a magyarázata a gyógyító energia eredetének, ugyanis valójában a Szövedék táplál minden mágnesességet. A Szövedék a forrása mindennek, ami magnetikus. A Kozmikus Szövedék válaszol most valamire, ami korábban soha nem történt ezen a bolygón. Energia hozható létre, és megváltoztatható az idő – az emberi szándékon keresztül. Nincs nagyobb erő az univerzumban az EMBERI SZÁNDÉKnál és a SZERETETnél.

Forrás: Kryon – Egy Út A Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.