Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 4.

Az emberi biológia

 

Szeretnék beszélni az emberi biológiáról. Az új energia egyik legösszetettebb váltása a kémiátokban zajlik le. Egy igazi váltásról, egy valódi változásról van itt szó. A DNS-etek összetett. Három billió részből áll, mégis kevesebb, mint öt százalék alkotja a gének azon tízezreit, melyek az emberi test utasításkészletét teszik ki. A DNS kilencven százaléka teljes egészében kvantum. Ezek a kvantum instrukciók, melyek a 4D-s kémiához beszélnek, ezek alkotják a kisebb százalékot. Így a DNS-etek 4D-s kémiája látszólag nem fog változni, de amit tehettek vele, az fog. Azt a kevesebb, mint 10 százalékot a géneket alkotó motorként képzeld el, a többit pedig a motort működtető utasításokként. Az utasítások azok, amelyek változnak.

 

Mindez a mágnesességen keresztül történik meg, ami az élet megváltoztatására irányuló egyik legerőteljesebb és legdinamikusabb erő a Földön. Ha átrendezed a kvantum DNS mágneses rezonanciájának egy részét, potenciálokat aktiválsz. „Nagy szavak Kryon, de mit is jelentenek?” Emberi testetek tökéletes és a benne lévő DNS-ek utasításkészlete a bolygó energiájától függően változik. Az egyik legmagasabb rezgésszint felé tartotok, melyet a bolygótok valaha is látott és ez mind része a váltásnak. Ez az új vibráció a kvantum instrukciók hatására elkezdi megváltoztatni a sejtstruktúra pillanatnyi kémiáját. Jelenleg a testedet alkotó sejtek nem igazán működnek jól. Ha egy 1-től 10-ig terjedő skálán ábrázolnánk, hogy mire képes az ember pillanatnyilag a bolygón ahhoz képest, amire tervezték, akkor most egy hármast kapnátok. Amire a test képes lenne, az a 10-es. Jelenleg éppen a 6-osra készültök elmozdulni. A test sokra képes, de nem működik valami jól. Az immunrendszeretek sok betegséget enged be és sok vírus trükközi ki. Mit szólnál hozzá, ha olyan immunrendszered lenne, amely szinte mindent blokkolna, ami a szervezetbe jutott? Amelyet nem tudnának kijátszani az ember életét tönkretevő vírusok? Amely nem engedné őket szaporodni.

 

 

 

Erre elvileg a DNS-ed minderre képes lenne. Az ok, melynek következtében 30 százalékon működik az immunrendszered, az, hogy a bolygó energiája is csak 30 százalékos fejlettségi szinten áll. A szándéka és a szabad akarata segítségével azonban az ember képessé válik rá, hogy fokozza az immunrendszere hatékonyságát. Képes lesz arra, hogy szabadon járkáljon a vírusok és influenzák között anélkül, hogy elkapná. Aki erre képes lesz, az látszólag különbözik majd a többi embertől. Mintha valamiféle varázslatos védelmük lenne. Hívhatod, ahogy akarod, de ez a váltásban való részvétel következménye. Ezt hívják úgy, hogy, emberi evolúció. Szabad akaratuk által magukhoz ragadják azt az energiát, ami már amúgy is az övék. Tudtad, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy a rák soha, de soha ne tudja megtámadni? A rák mégis az ember egyik legnagyobb gyilkosa! A sejtnek van egy olyan funkciója, amellyel diagnosztizálja a saját állapotát. A tudományban apoptózis az orvosi neve, de úgy látszik, nem funkcionál valami jól. Ennek az az oka, hogy csak 30 százalékon működik. Elgondolkoztál már azon, hogy a rák miért képes így megtámadni és a test miért nem tud tenni ellene semmit? Mit szólnál hozzá, ha megduplázódna az immunrendszer hatékonysága? Milyen lenne ráktól mentesnek látni a népesség egy jelentős részét? „Kryon, azt mondod, efelé tartunk?”

 

 

 

Emberek sokaságánál fogod ez látni és egyértelmű lesz, hogy ők mások. Ám a DNS tesztjük azt fogja mutatni, hogy éppen olyanok, mint a többiek. Mert csak a 4D kémiát vizsgáljátok és nem a kvantum 90 százalékot. Képesek lesztek erősíteni a DNS-eteket és a DNS-nek a saját kémiájának adott utasításait. Megvan a lehetőség arra, hogy ez még 2025 előtt megtörténjen. Olyan embereket fogtok látni, akik képesek lesznek – maguktól – megerősíteni az immunrendszerüket. A DNS-edet úgy tervezték, hogy hosszú ideig életben tartson. Arra tervezték, hogy megjavítsa és megfiatalítsa azt, ami elromlott. Nem találod furcsának Emberi Lény, hogy bár ti vagytok az evolúciós létra legfelső csúcsa, egy tengeri csillag vissza tudja növeszteni a karját, ti pedig nem? Gondoltál már valaha is erre? Jön valami, amit nem is reméltetek: az ember képes lesz rá, hogy visszanövesszen elvesztett szerveket. Ez lesz a következő lépés. Talán kezdetben úgy tűnik majd, hogy mindez kémiai segítséggel történik (azaz gyógyszerekkel), ám valójában az ember maga változtatja meg a saját DNS-ét. Maga az átalakulás lesz az, ami engedi ezeket az új gyógyszereket hatni egyesekre, míg másokra viszont nem. Az Emberiség történetében most először fog előfordulni, hogy egyes gyógyszerek benneteket egészséghez és örömhöz segítenek hozzá – másokat azonban nem! Ugyanazokat a kémiai szereket és eljárásokat alkalmazva ti más eredményt fogtok elérni, mint a többiek! Annak szándékától függően, aki beveszi a gyógyszert, az orvosság lényegi jellemzői megváltoznak, mert a tudat megváltoztatja a fizikai valóságot.

 

 

 

A tudósok most először felismerik, hogy tudományos eljárásaikat nem tudják lefolytatni az emberi szándék hozzáadott energiája nélkül. Az emberek egy csoportja teljesen megérti ennek jelentőségét. Hosszabb ideig fogtok élni szándékotok és az élő energiájú anyagok együttes alkalmazásának köszönhetően. Ezek a küszöbön álló váltás biológiai potenciáljai. Az emberi test továbbra is így fog kinézni, ahogyan most. A különbség viszont, ahogy ti hívjátok “az emberi természetben” következik be. Ez az, ami képes lesz a változásra. Ez egy emberi kapocs, egy jellegzetesség, amit sokan éreznek és ez felelős a háborúért, a kapzsiságért és a bánat forgóajtajáért ezen a bolygón. Lassan viszont ez majd újraíródik. Valamint az immunrendszer majd lassan utat ad egy rendszernek, ami harmonizál és mutálódik, ahelyett, hogy harcolna. Ez egy sejtbeli evolúciós váltás, aminek lehetősége van bekövetkezni, két vagy három emberöltőn belül.

Forrás: Kryon: Egy Út A Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.