Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 3.

Az új energia megérkezett

 

1992. január 11-én, az általatok 11:11-nek nevezett napon a világegyetem egy különleges kódot bocsátott az emberiség rendelkezésére. A kód minden egyes emberhez eljutott, mely hozzávetőleg a következőket közölte biológiai szervezetetekkel: „Átformáljuk a dolgokat, feltárunk előtted egy különleges kaput, s lehetővé tesszük, hogy besétálj rajta.” A kódot a Föld mágneses hálójának erővonalai továbbították minden emberhez, beleérve azokat is, akik még meg sem születtek. Némán feltárult egy ajtó. Ti ebből semmit sem éreztek, ám biológiai illetve magnetikus lenyomataitok érzékelik az ajtó feltárulását, mert hiszen vele óriási lehetőségek nyílnak meg szellemetek előtt!

 

 

Az ajtón keresztül új korszakba léptek, s az ajtó azért tárult fel előttetek, hogy fejlődésetek végén elérjétek azt az állapotot, amit mi szellemi felemelkedésnek neveztünk el. Hogyan lehetséges mindez? – kérdezhetnétek. Minden ember rendelkezik egyfajta, a biológiai szervezetet beburkoló magnetikus kódrendszerrel. Ezek a magnetikus vezetékek kódolt üzeneteket továbbítanak biológiai szervezetetek, még pontosabban DNS-etek felé. Minden egyes biológiai vezetékhez két bipolárs magnetikus vezeték van hozzárendelve (összesen 12). Lényegében ez a rendszer alkotja a tudati lenyomatot és ez határozza meg dualitásotok mértékét. A mágneses erővonalak elmozdulása átformálta tudatosságotokat és képességeiteket. A mágneses háló kommunikációs kapcsolatban áll a magnetikusan kódolt üzenetekkel, amelyek viszont biológiai rendszeretek felé közvetítenek információkat és lehetővé teszik az átalakulásokat.

A biológiai testetek a hosszú élet lehetőségét hordozza magában és képes önmagát folyvást megújítani. Ennek ellenére viszonylag hamar megöregedtek és meghaltok. Miért van ez így? – kérdezhetnétek. A magnetikus lenyomat tehető felelőssé a DNS-sel való kommunikációért, s az általatok halál-hormonnak nevezett kemikáliák kiválasztásáért. Ez az energiakód útját állja a regenerációs folyamatnak, enyhe hiányt idéz elő a kozmikus energia áramlásában, ami azután az emberi szervezet öregedését idézi elő. Mindez azonban nagyon is jól van így, pontosan úgy alakul minden, ahogyan ti magatok megterveztétek. Ez a folyamat voltaképpen az inkarnáció és a karma működését segíti elő, hiszen folyamatosan alávet benneteket a halálnak és az újjászületésnek, inkarnációról inkarnációra előmozdítva a bolygó rezgésszintjének megemelkedését. Most azonban ez a kód az előttetek megnyílott lehetőségek részeként lassan kiiktatásra kerül.

 

Mindezek hallatán felmerülhet bennetek a kérdés: “Hogyan lehetséges az, hogy tudományunk még nem fedezte fel ezt a jelenséget?” A múltban talán úgy gondoltátok, hogy a mágnesesség a sugárkezeléshez hasonlóan kárt tesz az emberi sejtekben. Ez azonban nem igaz, a mágneses erő csupán olyan parancsokat közvetít a sejtekhez, melyek megváltozott működésre késztetik őket. Hogy megbizonyosodhasson efelől, tudományotoknak olyan kísérleteket kellene végeznie, mely során a sejteket különféle kisméretű mágneses mezők hatásának teszik ki. Biztosíthatunk benneteket, hogy ezen körülmények között a sejtek olyan kemikáliákat fognak kiválasztani, amelyekhez hasonlókkal még soha nem találkozhattatok azelőtt. Néhány sejt rendkívül gyors növekedésnek indul majd. Nem pusztulnak el, nem sérülnek meg, ám a mágneses mező hatásának kitéve másképpen kezdenek el viselkedni.

 

Az új korszak emberének következő jellegzetessége az egészség és a gyógyítás területén mutatkozik meg. Az új korszak embere birtokában van az öngyógyítás képességének, mert ráébredt arra, hogy az egészség szempontjából nélkülözhetetlen az intellektus, az intuíció illetve spirituális képességek és az értelmi képességek szoros együttműködése. Biológiai szervezeteteket önmagatokkal szoros egységben képzeljétek el. Kérjétek meg, beszéljen hozzátok, és ha valamely részetek fáj vagy megbetegszik, vizsgáljátok meg a baj eredetét. Ez rendkívül fontos információ azok számára, akik nagyon hosszú életet kívánnak élni a Földön. Azt is el kell mondanom, hogy mivel a karma lényegében a halál és az újjászületés hajtóműve, kiküszöbölésével többé semmi ok a halálra. A karma megsemmisítése tehát lehetővé teszi, hogy hosszú életet éljetek, jóval hosszabbat, mint amelyről valaha is álmodni mertetek. Lelassíthatjátok az öregedési folyamatot, és a Szellem közreműködésével végrehajthatjátok a halál-hormon kiiktatását. Most már megvan hozzá a képességetek, ám némi gyakorlás is szükségeltetik. Nem mindegyikőtöknek sikerül azonnal; mivel mindez még új dolgot jelent a számotokra, s ellentétben áll mindennel, amit eddig tapasztaltatok.

Forrás: Kryon: Egy Út A Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.