Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 2.

Gaia energiája és saját biológiai rendszered

 

“Létezik egy energia ezen a bolygón, melyet mi a bolygón jelenlévő életerőnek nevezünk. Ez az az energia, amit ti Gaiának neveztek. Gaia tulajdonképpen entitások kombinációja, mely csak egy energiaként érződik, hasonlóan ahhoz, amit ti Kryonnak neveztek. Ez nem egyes számú és nem lineáris. Gaia kapcsolatban van veled és te is kapcsolódsz Gaiához.

 

Amilyen a tudatosság, olyan Gaia. Amilyen Gaia, olyan a DNS. Egy olyan társulás ez, amely sokkal több, mint gondolnád. Az ősember nem imádkozott esőért, nem imádkozott jó termésért, nem imádott semmilyen istenséget. Az ő valóságukban érezték a bolygót és tudták, hogy az a részük. Mindig egyek voltak a bolygóval és az eső, a termény megjelenése, egy szövetség volt Gaiával. Az összehangolódás szertartását használták a kérlelés imái helyett. Ha nem kapták meg, amit akartak, akkor tudták, hogy kikerültek az összhangból. Mára elvesztetted ezt a tulajdonságot, de az összehangolódás folyamata még él és működik. Gaia együttműködik az emberiséggel. Gaia mindig méri az emberiség csoportjának tulajdonságait.

 

 

 

 

Amikor még csak néhány emberi lény élt a bolygón és mikor összeköttetésben álltak Gaiával, Gaia válaszolt nekik. Így tett a DNS-etek is, igazodott Gaiához, hogy jól működjön. A DNS, amely az ember tervrajza, a Gaiával való együttműködésre lett tervezve. Gaia pedig úgy lett tervezve, hogy visszahasson az emberi tudatosságra. A körülötted és mások körül lévő mező annyira igazodik Gaiához, hogy egymás szerint működtök, és együtt változtok meg. Ez egy zárt rendszer és az egyik mindig hat a másikra. Ez az, amit az ősök tudtak és ez az, amiért egyek voltak a bolygóval. Ez olyan valami, amit el fogsz kezdeni felfedezni.

 

 

 

Gaia az energia miatt igazodik az emberi tudatossághoz, amely teremt a bolygón. Ez egy mód a DNS-ed számára, hogy mint egy egész, válaszoljon annak, amit úgy hívunk “a bolygó kristályrácsa”. Ez egy ezoterikus “memóriarács”, amely energiákat és az emberekkel történt eseményeket tárol. Ez a burok a Föld anyaga körül, nem látható, de ez tartja meg minden energiáját és történetét mindazoknak, akik valaha is megfordultak a bolygón. Amikor megszületsz, és először veszel levegőt, az emberi kvantum meződ ránéz a kristályrácsra és hozzáigazítja a hatásfokát a bolygó energiájához. Ez az energia az, amely megmutatja, hogy mit teremtett az emberiség, amióta itt van. Amikor megszülettél, a DNS-ed hozzáigazítja magát ahhoz, ami akkor történt a Földön. Ez létrehozott egy valóságot a számotokra, amit úgy hívtok, hogy emberi természet.

 

 

 

A test számolja a napokat. A test számon tartja a világosságot meg a sötétet, és összehangolja ezt a Földnek a Naprendszerben elfoglalt helyzetéből adódó mágneses hatásokkal. Ez kulcsot jelenthet annak megértéséhez, hogy miként működik az asztrológia tudománya. Az asztrológia kapcsolatos a mágnesességgel meg a DNS-sel és a sejtrendszerrel, amely rögzíti a Naprendszernek azt a mágneses állapotát, amelybe beleszülettetek. Ezért használható olyan jól ez a tudomány. Testeteknek van egy olyan része, amely a mágnesesség segítségével számolja a Hold keringését. Ez egyáltalán nem meglepő azok számára, akik abba a nembe születnek, akiknek a testében minden holdciklusban változások mennek végbe. És ti még kételkedtek Gaiához fűződő szoros kapcsolatotokban!

 

 

Ami ezen a bolygón történik a tudatosság tekintetében, az szó szerint megváltoztatja a tested sejtstruktúráját. Hamarosan valami nagyon érdekes fog történni. Fennáll a lehetősége a bolygó ezen életerejének, a Gaia-erőnek, hogy olyan nagymértékben elmozduljon, hogy megváltoztassa a betegségeket, melyekkel az emberiség bajlódik. Ekkor azt mondhatod: „Várj egy kicsit! A biológia már csak ilyen. Elkapunk vírusokat, AIDS-et terjesztünk, vagy tuberkolózisban szenvedünk. Ezek a dolgok részét képezik az emberi biológiának. Semmi közük az Föld porához.” Hadd mondjam el neked, ez a fenti állítás Gaia egy régebbi energiáját képviseli, amikor még el voltál zárva a bolygó vibrációjában történő teljes részvételtől. Hamarosan elmozdulást és változást fogsz tapasztalni és csodálkozol miért vagy olyan fáradt? Néhányan a régi Gaia energiát vetik most ki magukból! A bolygód életereje megváltozik, és szó szerint berekesztenek néhány olyan energiát, melyek nem voltak szabályozhatók. Ennek az az oka, hogy úgy döntöttél, megváltoztatod ezt a bolygót és ezzel megváltoztatod „a bolygó egészségtudatát”. Létezik egy tudatosság a bolygón, mely megengedi bizonyos fajta betegségek létezését. Emlékezz, hogy a biológiai rendszered részét képezi a Föld porának. Nem tudod elválasztani a kettőt. Ezért a bolygó fontos szereplője annak, hogy milyen betegségek támadják az emberiséget és most ezt fogod megváltoztatni. Az idő meg fogja mutatni bizonyos vírusok terjedésének lelassulását és eljött az ideje az AIDS legyőzésének is.

Forrás: Kryon – Egy Út A Szeretetegyságbe.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.