Kryon: Az emberi biológia, betegség és gyógyítás – 10.

A DNS-nek van egy kvantum mezeje

 

A tudomány kezdi látni a lehetőségét annak, hogy a DNS molekula rendelkezik olyan tulajdonságokkal, melyek információt adnak a kvantum szerkezet forgásának az Univerzumban. Ez azt jelenti, hogy a DNS egy kvantum motor. A DNS nincs egyedül. Ez egy család és az emberi testben ez a család több, mint 100 trilliószor erősebb, mint egy emberi lény. A DNS-nek együtt kell működnie az emberi testben azzal, amit mi az emberi test veleszületett intelligenciájának hívunk azért, hogy működjön. Minden DNS-nek egyként kell működnie. A fejed tetejétől a lábad ujjáig, ezeknek a molekuláknak egy utasításkészletként kell működniük. Fel kell ismerned azt, hogy léteznie kell valaminek a testeden belül, amely összeköti az összes DNS-t. Különben nem tudnál működni. Többszörös kvantum mezővel rendelkezel a molekuláid körül, és ez az jelenti, hogy átfedésben vannak. Tehát a mezők átfedik egymást és a tudományotok már képes megmutatni nektek, hogy mi is történik – a többszörös átfedés, mágneses mezőt eredményez. A mágnesesség egy kvantum energia, így a DNS következményei is hasonlóak. Van egy varázslatos terület, amelyet még nem ért a tudomány. Ezt indukciónak hívják. A mindennapi életedben akkor látod ezt, amikor a Nap mágneses mezejét nézed – melyet a helioszférának (napszélnek) hívnak -, ahogy interferál a Föld mágneses mezejével, ami a mágneses rács. Csillogást látsz, az Aurora Borealis-t. Ez történik, amikor a mágneses mezők átfedik egymást. Ebben az állapotban információ kerül átadásra. Az elektronikában ez a tulajdonság jól ismert és mindennap használatos.

 

 

Ha egy mágneses mező helyett egy kvantum mező vesz körül minden molekulát, akkor nem látsz csillogást, csak egy megtervezett összekuszált állapotot kapsz. Az átfedésben lévő kvantum mezőknek vannak tulajdonságai, amelyek még nem tanulmányozhatóak, felismerhetőek vagy mérhetőek. Amikor megteszik, látni fogják az összekuszált állapot mechanizmusát, amely aztán egy mindent beborító mezőt hoz létre, ami sokkal nagyobb, mint maga az emberi lény. Mi lehet az a mező az emberi lény körül, amit 8 méter szélesnek mérnek? Ez az emberi lény kvantum mezeje – a Merkaba. Tehát a Merkaba valójában egy kvantum mező és ez a mező tele van információval. Az információ, amellyel fel van töltve, nem tűnik rendezettnek számodra, de valójában eléggé az, ahogyan mi látjuk. Ez az emberi lény saját magáról alkotott mintájának a mátrixa, amely készen áll és várakozik arra, hogy egy másik kvantum mező módosítsa. Ezt a mezőt a tudatosságnak hívják.

 

Minden egyes emberi lény körül van egy csodálatos mező az Akasha krónikád, ami tartalmazza még a Felsőbb-Éned (lelked) tulajdonságait is. Ez visszahangozza, hogy mi van a DNS molekulában magában. Ha kvantum szemed lenne, akkor ránézhetnél egy emberre és kiolvashatnád, hogy ki volt valaha és mik voltak az eredményei. Megláthatnád azt, amit mi az emberi lény veleszületettjének hívnánk, a sejtszerkezet rendkívüli intelligenciáját. Az emberi lény veleszületettje a híd, a sejtszerkezeted intelligenciája (és a DNS-ed), valamint a 3D-s emberi tudatosságod között. A kineziológia egy út, hogy beszélj a veleszületettel. Használhatsz izomtesztet (kineziológia) annak érdekében, hogy kiderüljön, mire vagy allergiás, illetve, hogy mi történik a rendszeredben – egy igen vagy nem folyamatot.

 

A DNS kilencedik gyógyító rétege

 

 

 

A DNS kilencedik rétegét úgy definiáltuk, hogy az a gyógyító réteg, nem azért, mert meggyógyítja a testet, hanem mert meggyógyítja az Akashát! Az összes réteg együttesen működik és néhányuk alvó állapotban volt az emberiségnek a bolygón töltött teljes idején keresztül, készen arra, hogy aktiválódjon, amikor a Föld energiája elér egy bizonyos pontot. Ez van most.

 

Tehát a kilencedik réteg meggyógyítja az Akashát. „Mit jelent ez, Kryon?” Ez azt jelenti, hogy megvan a képességed rá, hogy belépj a saját Akasha Krónikádba és rendet rakjál benne. A magad módján meggyógyítod magadat, mégpedig azzal, hogy az Akasha krónikádon keresztül megváltoztatod a DNS-edet. Kiválogathatod a legtisztább DNS-t a saját Akasha Krónikádból, amellyel valaha is rendelkeztél, foghatod és ráhelyezheted a pillanatnyi egészségi állapotod jellemzőire. Ez az, amiről a kilences réteg szól… az Akasha meggyógyításáról. „Úgy érted, meg tudom gyógyítani magamat?” Igen! A dolog könnyű és nehéz is, attól függően, hogy mennyire hiszel benne. Egy valódi kommunikáció ez a másik oldallal, vagy nem? Ha itt ülsz és azt mondod, hogy „ez itt csak egy közönséges ember egy széken,” akkor a DNS-ed olyan marad, mint amilyen most. Ha része akarsz lenni a váltásnak, akkor el kell kezdened kiterjeszteni a tudatosságodat, hogy a láthatatlan dolgokat is befogadd. Hinned kell! Olyan szilárdan kell hinned mintha valóság lenne, biológiailag, mint a karod. Amikor ránézel a karodra, így szólsz: „van két karom és ezek itt vannak és látom őket.” Kétség nem fér hozzá és az agyad is tudja ezt szintén. Az anyag is tudja körülötted, és hogy bebizonyítsd, fel tudsz emelni vele dolgokat. Ehhez nem fér kétség. Ez a te karod. Nekikezdhetsz a DNS-ed újraprogramozásának. Kérdezed, hogy “hogy csináljam”?

 

 

 

Minden idő a mostban van. Soha nem volt sem múlt – sem jövő. Vizualizálj dolgokat a te 4D-s idősíkodban, romlatlanul, tisztán, ami majd létrehozza az általad választott valóság képét. Azzal, hogy ezt megteszed a mostban, meg tudod változtatni a múltad. Ez egy interdimenzionális gyakorlat, amit nem sokan fognak azonnal megérteni. Tiszta szándékkal, a mély vizualizáció energiája valóságos, mivel egy olyan idősík tiszta vizualizációjával táplálod, ahol minden ugyanabban az időben történik. Ez az energia lehetővé teszi, hogy érvénytelenítsd a régi fogadalmakat, kitisztítsd a betegségeket, visszafordítsd az öregedést és megsemmisítsd a régi megállapodásokat. De Kryon, a szerződés az egy elkötelezettség! Nem kellene valamit még megbeszélni ebben a metaforában?” De igen! De újra csak elmondjuk, már megtetted! Ahogy már korábban is mondtuk, ez egy te és önmagad között létrejött megállapodás volt! A tiszta szándék egy összehangoló energia önmagad összetett részei között a fátyol mindkét oldalán!

 

Ez a gyógyulás nem hirtelen történik. Mindegyikőtök egyedi a bolygón. Mindegyikőtöknek van egy egyénre szabott életfeladata. Mindegyikőtöknek megvan a múltbeli életeitek egyedi mintázata. Ez azt jelenti, hogy az Akasha Krónikátok sem hasonlít senki máséra és a Felsőbb-Énetek is egyedi. Ezért én sem tudok számotokra egy mindenkire érvényes 4D-s listát készíteni arról, hogy hogyan gyógyítsátok meg magatokat, mert mindannyiótoknak egy csak magatokra jellemző „te”-vel van dolga. Ezért inkább ülj le egy csendes pillanatban, tisztaságban és mondd a Szellemnek: „Szeretném ezeket a dolgokat. Megadom az engedélyt azoknak az energiáknak az aktiválására, melyekre az életem céljainak megvalósításához szükségem van. Örömet akarok az életemben és meg akarom találni az örömet a teljes Akashámban, mert megérdemlem, és mert megdolgoztam érte. Voltak pozitív, örömteli életeim, tehát ezt az energiát akarom áthozni a mostaniba is.”

 

 

 

 

DNS – többdimenziós munkára lett megalkotva

 

Hadd magyarázzak kicsit a gyógyító 9. rétegről és egy kicsit a gyógyítás két részes forgatókönyvéről. Az emberi testen belül és a DNS-en belül elérhető hihetetlen öndiagnosztikáról. Az immunrendszer első része lineáris. Ez az a rész, amit ismertek, és amivel a mai orvoslás foglalkozik. A többi 90% csak többdimenziós energiákkal aktiválható – olyan energiákkal, amiket ismertetek a múltban, de mára elvesztettétek azokat. Ez egy ősi információ Az őseitek nem tudtak név szerint a DNS-ről, mégis ismerték azokat az ezoterikus alapelveket, melyekkel el tudták érni a gyógyulást. Mit gondoltok a test meridiánjairól, mennyi van belőlük? Megjelennek ezek a röntgen felvételen? Nem. Valódiak? Igen. 12 van belőlük. Mindegyik az intelligens DNS-hez való legegyszerűbb hozzáférési utat, többdimenziós kaput képviseli, az emberi testen keresztül. Évezredekig, az emberiség tudta ezt. Nos, hogyan használjátok ezt ma a “modern orvostudományotokban”? A válasz, hogy sehogy, a modern orvoslás tudatlanságnak minősíti ezt az ősi hagyományt. Mit képvisel az akupunktúra és az ehhez hasonló rendszerek a meridiánok kezelésében? Ezek energetikai információs átjárók a DNS többdimenziós tudatos részeihez. Segítik, hogy a test a saját utasításaival a saját kémiájához beállítva meggyógyítsa önmagát, ahelyett hogy egy külső anyag szétrobbantana mindent, mintha a test tudatlan és gyámoltalan lenne.

 

 

 

Beszéljünk egy kicsit a homeopátiáról. Azt mondhatjátok erre: ez igazából egy kémiai út. Gondoljátok, hogy egy szinte mérhetetlenül pici mennyiségű kémiai anyag a testbe beszúrva reakciót válthat ki? A tudományos kutatások szerint a homeopátia egy “lehetetlen reakciót kiváltó rendszer” és egy ekkora anyagmennyiség, ami a milliónak csupán néhány picike hányada, nem lehet hatással az emberi szervezetre. Ez azért van, mert az egész egy információs jelzés a többdimenziós DNS-nek. Legegyszerűbb formájában megadja a testnek az információt, ami segít neki megértenie, hogy mit is tegyen. Ez egy szándékos jelzés, ami a DNS-nek sugallja, hogy intelligens és csak információra van szüksége, hogy beindítsa a gyógyulást.

 

A DNS 9. rétegén belül létezik egy hatalmas gyógyító energia, ami kvantum utasításokra vár, hogy rendszerszerűen megváltoztassa saját felépítését. Mivel a DNS többdimenziós módon működik, ez nem éppen logikus a ti megértésetek számára. Gondoljatok egy tényleges kvantum hatásra a fizikából. Apró részecskék valóban nagyon furcsán viselkednek és egyáltalán nem a 4 dimenzióban. A legegyszerűbb kísérletek a fénnyel (a dupla nyílás kísérlet) megmutatják ezt. A fény 2 helyen tud lenni egy időben. Megfigyelték, hogy a fény, hullám formáról részecske formára tudja változtatni az alakját egyszerűen attól, ha egy emberi lény figyeli. Mit mond ez nektek a fényről? Hogy többdimenziós és okosabb, mint ahogy gondoltátok. Így van ez a biológiával is!

 

 

 

Feltárom előttetek az elérhető legerősebb energiát a többdimenziós DNS számára: ez az Emberi tudatosság. Szent tudatosságotok helyezkedik el a DNS mezőben, amit már említettünk. Tudatosságotok képes beszélni a saját testetek sejtfelépítésével napi rendszerességgel. Ez megerősítheti az immunrendszereteket és elűzheti a betegségeket, mivel az emberi tudatosság energiája valójában csak “információt közvetítő” energia. Utasításokat küld a testeteknek a változásra.

Forrás: Kryon: Egy Út A Szeretetegységbe.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.