Kryon: Az ember

“Meglehet, számotokra a Föld apró pontnak tűnik a dolgok egyetemes rendjében, s talán felfoghatatlanul jelentéktelennek találjátok a különböző csillagrendszerek mérhetetlen nagyságához képest. Mi sem áll távolabb az igazságtól! Minden szellemi világosságban létező entitás tudja, kiket tisztelhet bennetek, mivel ti, a tanulás ösvényeit járó lények óriási megbecsülésnek örvendtek szerte a világegyetemben! Ha épp nem a földi közegben időztök, teljes nagyságotokban álltok előttük, s csodálatos színekben ragyogtok. Akik rátok tekintenek rögtön felismerik a tanulás folyamatában vállalt szerepeteket, s tudják, hány alakalommal merültök alá a dualitás világába. A ti feladatotok a legnehezebbek közé tartozik, jóval keményebb és megterhelőbb, mint például az a munka, amit Kryon végez.

 

Ember voltod ideiglenes, a lelked az “igazi” valód. Több helyen tartózkodik ugyanabban az időben. Egy része benne van tested minden sejtjében. Egy másik része magának a bolygónak a mágneses terében lévő energia-lenyomat, mely jelzi, hogy itt vagy. Egy további része, melyet Felsőbb Ennek hívtok, a fátyol másik oldalán van és megoldásokat teremt itteni megtestesülésedhez, válaszol a megvilágosodásodra, megváltoztatva ösvényedet a megállapodásaidnak megfelelő új tervek kibontakoztatásával. Interdimenzionális érzékelőképesség nélkül egyszerűen lehetetlen ezt megértenetek.


Tudtad, hogy interdimenzionális vagy? Fel tudod fogni, hogy egyszerre több helyen létezel? A lineáris időkeretbe “ragadt” elmével képes vagy megérteni a valós, spirituális idő körét? Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy a lelked képes egy emberi testet megosztani egy másik lélekkel? Csak álmaidban és látomásaidban kerülhetsz közel a létezés igazi valóságához. Légy tudatában: lelked a Világegyetem kertjében viruló virág. Örökéletű és ismer mindent, amit én ismerek. Sokkal hatalmasabb, mint azt felismerhetnéd. Több helyen és több időkeretben létezik egyszerre.

Mi a különbség a lélek és felettes én között? A lélekre gyakran mint lényetek egészére utalnak, mind arra akik vagytok. Tartalmazza összes “én-részeteket”, beleértve azokat is, amelyek nem négy dimenziósak. A lélek tehát egy olyan elnevezés, amely “isteni teljességetek” jelzője és amelyre gyakran mint önmagatok “teljes rendszerére” utaltok. Beletartozik az “én vagyok” jelenlét is, mellyel az univerzumban rendelkeztek. A felettes én lényetek azon részének adott elnevezés, amely az Istennel való kommunikációra hivatott, az a részetek mely minden pillanatban összeköttetésben van a családdal. Így hát fogalmazhattok úgy is, egy részetek elnevezése. Röviden tehát: a köztük lévő különbség az, hogy egyik az egészet írja le, a másik az egésznek egy részét.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.