Kitartás és tabudöntögetés: Nap-Plútó szembenállás – 2018.07.12.

12-én pontosodik be a Rák-Nap és a Bak-Plútó közötti poláris fényszög. Saját démonainkkal való harcunk során az álrcok lehullanak és apró darabokra törnek. Lelked legmélyére ásva meglelheted azt, ami igazán TE vagy. Mindehhez társul, hogy életünkben érezhetjük a gyökeres változások előszelét. Ezek elkerülhetetlenek, csak éppen nem mindegy, hogyan mennek ezek végbe. Te is érzed, hogy ezek szükségesek, ám azt Te döntöd el, miként éled meg. 

 

A Te utad nem járhatja végig más. Ezt Neked kell megtenned. És bizony Neked kell vállalnod minden ezzel járó izzadságot és kemény munkát. A jó hír viszont, hogy a Plútó plusz akaraterőt és kitartást ad mindehhez. Ezekben a próbatételekben rálelhetsz rejtett erőtartalékaidra, amelyek mozgósításával a legkeményebbnek tűnő akadályokon is átvergődhetsz. Erre szükséged is lesz, mert olyan helyzetekben találhatod Magad, amelyek alapos és végleges megoldásokat követelnek. 

A Nap csillagképi értelemben a halhatatlan iker, Pollux szívénél halad; az időtálló minőségeket kell felfedeznünk lelkünk legmélyén és ezekkel dolgozni. Felette ragyog az éberságet szimbolizáló Hiúz, amely a belső munkához is segítséget nyújt – éberen figyelni és helyesen cselekedni. A Plútó a Nyilas csillagképben, a Pajzs alatt ragyog. A magasabb szintre lépésnek része a hosszabb távú célok alapköveinek letétele is. A jövő védelmet ad, ha így cselekszel és nemcsak a pillanatnyi dolgokat tartod szem előtt. 

 

A másik témája és fényszögnek a legkomolyabb félelmeink, illetve azok a dolgok, amelyekről nem szívesen beszélünk – a tabuk. Itt az idő, hogy félelmeid megnevezésével felszámold a tabuként kezelt dolgaidat is. Ez az út vezet az újjászületéshez, a transzformálódáshoz, amelynek most jött el az ideje.

 

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük