Kiegészülés: Vénusz az Ikrekben – 2019.06.09.

Június 9-én, 03:37-kor lép át a Vénusz az Ikrek jelbe az évkörön. A szerelem, az életörömök égiteste a kiegészülés, a megismerés jegyében górcső alá veszi kapcsolatokat, és ez nemcsak a szerelmi kapcsolatokra értendő. A meglévő kapcsolatokból csak azok maradhatnak meg, amelyekben jelen van a kölcsönösség, a kiegészülés elve.

 

 

Az Ikrek/Nyilas tengely a tudás tengelye, ezért a Vénusz jelenléte e tengelyen magában hordozza ennek igényét is. A szellemiség legalább annyira fontos a kapcsolatainkban, mint az érzések – e két terület kiegyenlítésére ad lehetőséget ez az időszak.

 

Az égbolton a Vénusz a Bika csillagképben látjuk ekkor, a Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmaz alatt. A bolygó alatt ott kanyarog az Eridanus, felette pedig a Perzeusz. Az Ikrek a közvetítés, a testvériség jegye. A mély beszélgetések ideje érkezik el, a tervezés, a kapcsolat egy szinttel feljebb lépése. Az Eridanus mindig sorsfordulatokat vetít előre, a Vénusz életörömtől duzzadó jellege segít ezeket könnyebben venni. A Fiastyúk pedig az Istenek Szerelmi Fészke, vagyis a termékeny erők is érezhetőbbé válnak – vagyis gyermekre vágyóknak érdemes a tettek mezejére lépni!

 

Az indiai rendszer szerint a vénuszi jegyváltás a Krittika, Nap-jellegű holdházat érinti. E terület segít a párkapcsolatok rendezésében, a stabilitás megteremtésében.

Áldás!

Képek: The Horoscope (1) és Pinterest (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.