Karácsony előtti varázslat: Telihold a Rákban – 2018.12.22.

Az év utolsó Teliholdjához érkezünk december 22-én, 18:47-kor, a jel 0°49′-én. Csillagképileg hűséges kísérőnk Nimród kinyújtott karjánál ragyog. A magas szintű energiák átmossák a lelket, fontos felismeréseket és sugallatokat hozva. Alatta látható a Pegazus, aki segíti ezeket a folyamatokat, és kísérőnk elhalad az El Nath (beta Tauri), marsikus jellegű csillag alatt, amely a Bika csillagkép szarvaiban látható, és a sikerekkel társítják. Kemény munka van mögötted, rengeteget küzdöttél, áldozatokat vállaltál be, lemondtál bizonyos dolgokról, még ha nehezen is ment. Most viszont minden egyes áldozatod kézzelfogható eredményeket hoz Számodra, és egyetlen dolgod van: befogadni (Rák jel)! Mivel a támogatókat, barátokat is jelképező 11-es házban születik meg a Telihold, a támogatás, a szeretetteljes Fenti terelgetés is megérkezik.
 
A Telihold alatt a Pegazus segít derűlátásod megőrzésében és céljaid meglátásában is. 
 
A másik fontos téma, amely kapcsán a Telihold segítségedre lehet: édesanyáddal/és vagy nőiségeddel kapcsolatod problémáid megoldása. Gondold végig a vele való kapcsolatodat. Milyen volt? Mi az a minta, amelyet Tőle hoztál és esetlegesen gátol? Ha nő vagy, és nőgyógyászati panaszokkal küzdesz, gondold át, milyen sérülések értek e témában. Újra éld át, majd játszd le ismét a homlokod mögött, de ezúttal írd át! 
 
Az indiai rendszer szerint a Telihold a Mrigasira, Mars-jellegű holdházban jön létre. Alkalmas a Telihold napja és a Karácsony a szülőkkel, testvérekkel, közeli rokonokkal való kapcsolatok rendezésére. 
 
Áldás!
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük