Kapcsolatrendszerezés: Újhold a Mérlegben

Csütörtökön este a Mérlegben születik meg az Újhold, a jel 26. fokán, a Szűz csillagkép angyali részénél. Az újonnan induló Hold-ciklus főleg a kapcsolatainkra lesz hatással; a kapcsolatokban a béketeremtésre (Mérleg) és a tisztázásra (Szűz) kell törekednünk. Az öntudat (Nap) és a lélek (Hold) ereje összeadódik, s ez együttesen hatalmas erőket képes mozgósítani. Bármilyen kapcsolat is legyen, ahol tisztázásra szoruló dolgok rekedtek meg, őszintén és nyitottan szükséges a kérdéshez állni.

A szőrszálhasogatást, az egóból fakadó kritizálást most nyugodtan félre lehet tenni és egy kicsit intuitívabban megközelíteni a dolgokat. Próbáld megérteni a másik ember gondolatmenetét, érzéseit! Fizikai szinten a Mérleghez a derék és a vesék tartoznak. Páros szervként a vese a kapcsolatokat, különösen a párkapcsolatokat szimbolizálja. A párkapcsolatokban a tisztázatlan, ködös dolgok vese-és húgyúti elváltozásokat, derékfájást okozhatnak. Ha ilyen tüneteket tapasztaltál, egyértelmű intő jel, hogy vagy a párkapcsolatodban, vagy valamely más területen a másikkal szemben alapos tisztázásra van szükség.

Többé nem söpörheted a szőnyeg alá a problémát, tisztán, világosan kell fogalmaznod. Mind a Nap, mind a Hold poláris fényszögben áll ekkor az Uránusszal; a magasabb szintű szellemiség égiteste segít abban, hogy minden érzelmi-kapcsolati jellegű kérdésre megtaláld a választ, amennyiben hajlandó vagy egód örökös kattogását kicsit kizárni és csak a belső hangodra hagyatkozni.

Az indiai asztrológia szerint az Újhold a Csitra, Mars-jellegű holdházat érinti az esemény. A marsikus jelleg az erőt, energiát biztosítja a fentiekhez.

Áldás!

Képek: Pinterest

One thought on “Kapcsolatrendszerezés: Újhold a Mérlegben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.