Retrográd Jupiter – 2019.04.10.

Április 10-én a Jupiter retrográd irányban kezdett mozogni, a Nyilas jel 24. fokán, csillagképi értelemben a Kígyótartóban, a Pajzs alatt, a Tejút kapujánál. Azaz, mielőtt rálép az Istenek Útjára, még ad pár lehetőséget, hogy végiggondold, mit szeretnél…

 

Először is segít tisztába kerülnünk saját tudásunkkal, felismerni, hogy minden problémára van megoldás. A retrográd mozgás a Világtengelyekével megegyező mozgás, azaz korszakalkotó ötletek, felismerések születhetnek ezen időszakban.

 

A Kígyótartó, ahol a Jupiter égi helyzete szerint látható, a Tejút alsó kapuja, az egyik beavató csillagkép. Augusztus közepéig lehetőséget kapunk vágyaink, terveink újragondolására, tudásunk bővítésére. A Kígyótartó igen erőteljes energiáival ez nem lesz nehéz.

 

A másik téma a szeretet kiterjesztése. Voltak falási rohamaid, vércukoringadozásod? Szeretetlennek érezted Magad? Beszélj az érintettekkel. Adj Te is szeretetet. Amennyit csak lehet. Ez az egyetlen, amely nem vész kárba, ha túl sokat árasztasz szét belőle… ha így teszel, megsokszorozódva tér vissza hozzád, és már nem kell az édességekben keresned a vigaszt.

 

Az indai rendszer szerint az irányváltás a Dzsjéstha, merkúri energetikájú holdházban történik meg. E terület erős kapcsolatban áll a mágikus erőkkel, az elkövetkező hónapokban érdemes minél többet gyakorolni a meditációt, a jógát, előtérbe kerülnek a megérzések.

 

Áldás!

Kép: Pinterest.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.