Istennő vagy!

Az istennői minőség nem kor és nem kinézet kérdése. Ez ugyanis minden nőben ott van. Így születtünk, itt szunnyad bennünk és csak arra vár, hogy megszülethessen. A ráncokban, az ősz tincsekben és a hajlott hátban is ott van. Ez nem a ruhád, a sminked, a fordászatban kreált frizurád és az alakod, hanem a Lelked. A szívedben lévő érzések. A bölcsességed. A személyiséged.

Istennő vagy. A zsírpárnák, a telt alkat mögött is ez ragyog. Minden nő magában hordozza. Ezért hát ne degradáld Magad, ne a testi hibáiddal foglalkozz. Ezt az energiát fordíthatod a belsődre is. Egészen pontosan arra, hogy megtaláld az istennőt Magadban. Ha megleled Magadban, a testi adottságaid egyre kevésbé fognak foglalkoztatni, egyre kevésbé tud lehúzni a tudat, hogy van pár kiló felesleged, hogy itt-ott megjelentek az első szarkalábak, hogy éppen nem sikerült úgy belőnöd a hajad, ahogy tervezted. Ha nem találod meg Magadban a Hold, az Istennő minőséget, a smink és a szép ruhák csak ideig-óráig segíthetnek Rajtad.

Előbb-utóbb ugyanis ezek múló dolgok lesznek, és akkor mi marad Neked? Csak az, ami a szívedben-lelkedben igazán Te vagy. Találj vissza a Hold minőséghez, fogadd el, hogy nő vagy, és hogy az istennő Benned is ott van.

Kép: Pinterest.

Ara Campbell nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.