Indiai holdnaptár – 2018.08.01.

Szerdai Hold-helyzet: a nyugati rendszer szerint 12:55-ig Halak, majd a Kos jegye, az indiai asztrológiában 03:09-ig Vízöntő, majd a Halak jegye. Az égbolton égi szomszédunk eléri a Cet farkát. A belső munka, a belső megtisztulás ideje jött el ismét, amíg a Hold átvonul a Ceten, alapos önvizsgálatra van szükségünk. Felül kell vizsgálnunk reagálási módjainkat, valós érzéseinket és eldönteni, merre tovább. 

A víz elem segít lelkünkből a káros minőségek kimosásában, majd a Kos tüze új energiával tölt fel minket – a tűz elem a szülés, születés energetikájának felel meg, vagyis a “nagymosás” után folytatódhat a tervezés. Ebben segítségünkre lesz a délutáni órákban létrejövő szextil, amely a Kos-Hold és a Vízöntő-Mars között születik. Hihetetlen lelki energiák mozgósíthatók, amellyel leküzdhetővé válnak az akadályok. 

 

Reggel lép a Hold az Uttara Bhadra nevű, szaturnuszi területre. Itt az ideje felelősséget vállalni a sorsunkért, és a saját életünket élni! Este a relaxálás, meditálás, jóga nagyon hatásos, ha tehetjük, maradjunk otthon és foglalkozzunk saját magunkkal. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.