Indiai holdnaptár – 2018.07.31.

Kedden a nyugati rendszer szerint a Halakban, az indiai asztrológia szerint még mindig a Vízöntőben jár a Hold, a Purva Bhadra elnevezésű területen. Az égbolton a Visszaúszó Hal és a Pegazus alatt láthatjuk hűséges kísérőnket.

 

A nap jelentős eseménye, hogy a Hold és a Neptunusz találkoznak, egészen pontosan a délelőtti órákban lesz egzakt a fényszög. Felismerések, megérzések jelentkezhetnek, amelyek a múlt eseményeire adhatják meg a régóta keresett válaszokat. A két lelket szimbolizáló égitesthez a Jupiter kapcsolódik trigonnal, azaz a bölcs felismerések birtokában immár tudatosan haladhatunk a boldog jövő felé. A gyógyító erők és a művészi ambíciók is nagyobb hatásfokkal működnek, gyógyító szertartásokra, mágiára, jógára és művészi ténykedésekra is remek nap. 

A  Purva Bhadra holdház jupiteri energiákat képvisel, amely segít a kapcsolatok tisztázásában, de a pénzügyek rendezésében is. Utóbbinál mindenképp a megérzéseinket vegyük alapul. Ha tehetjük, töltsünk időt barátainkkal, mozduljunk ki, ajándékozd meg Magad valamivel. Lehet ez akár egy kicsi dolog is, például egy csésze finom kávé. 

 

A holdhónap 18. napja ez, szimbóluma a tükör. Ezen a napon az ember képes önmagát felismerni a saját tükrében, látja hol tart a fejlődésben. Megfigyelhetjük mit is mutat nekünk ez a tükör, láthatjuk mennyire éles a kép, nagyított vagy éppen kicsinyített, mennyire torz stb. Mindaz, ami a 18. holdnapon velünk történik nem más, mint a lényegünk visszatükröződése. Személyiségünket tükrözi az ahogyan reagálunk ezen a napon az eseményekre. Az életünk olyan, ahogyan azt érzékeljük és ahogyan arra reagálunk. Nagyon fontos tehát, hogy mit teszünk, hogyan gondolkodunk ezen a napon. Nemcsak önmagunkkal kell foglalkoznunk, hanem segítenünk kell másoknak is, mert a tükörkép kölcsönös!

 

A 18. holdnapon célszerű minél kevesebb ételt fogyasztani, illetve a szervezetünk tisztításával foglalkozni. Bőrünk tisztítása, a szauna, a masszázs ilyenkor különösen hasznosnak bizonyul. Húst enni, alkoholt inni és dohányozni ezen a napon kifejezetten ártalmas, a magvak és a növényi olaj fogyasztása viszont ajánlott.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.