Indiai holdnaptár – 2018.07.30.

Hétfőn a Hold a nyugati asztrológia szerint a Halak, az indiai rendszer szerint a Vízöntőben halad még mindig, a Szatabhisa, Sárkányfej-jellegű holdházban. A fogyó fázisban lévő égitestet csillagképileg a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban fürdőzik. A lelki felszabadultság megélése, az önzetlenség és a mások megértése tartozik ide. Kiváló tanácsadókká válhatunk, segíthetünk barátainknak, ismerőseinknek, akik épp nehéz időszakon mennek keresztül. Már azzal is rengeteget segíthetsz, ha csak meghallgatod őket. 

 

A Hold alatt a Déli Hal minden segítséget biztosít ahhoz, hogy tisztán lássunk jövőnket illetően és ennek megfelelően tervezzük a következő lépéseket. Hallgassunk megérzéseinkre, figyeljük az álmainkat, de a rendszeresen felbukkanó szimbólumokat is. Felettes éned szól hozzád ezeken keresztül. Délután a Fomalhaut (alpha Piscis Austrini) nevű, merkúri-vénuszi csillag felett vonul el hűséges kísérőnk, amely nemcsak a gondolat-rendszerezést, de a szeretet közvetítését is segíti. Ez a Déli Hal szeme, amely a minőségeinkre is rálátást enged. 

A Szatabhisa nevű holdház erősen kötődik az életfeladathoz és a jövő terveihez és a gyógyításhoz. Maga az elnevezés száz orvost jelent, vagyis kiváló a nap arra, hogy fizikai elváltozásaink lelki okait megértsük és egyúttal a Halak víz elemével kimossuk lelkünkből. Így valóban úgy érezhetjük majd, hogy száz orvos gyógyít minket – ám ezek mi magunk vagyunk!

 

A holdhónap 17. napja ez, amelyet a szőlőfürt szimbolizál.  A női energiák napja, amikor minden ember megtapasztalhatja a belső szabadságot. A párkapcsolatok napja. Ünnepségek rendezésére és házasságkötésre kifejezetten kedvező ez a nap. Minden, amihez kedvet érzünk, megtehetjük, mert ez is hozzájárul a nap jó hangulatához. Nevessünk bátran, ne fogjuk vissza magunkat.  A 17. holdnapon kerüljük a bonyolult dolgokat, a nehéz feladatokat és a megterhelő fizikai munkát. Tartsuk tiszteletben a belső szabadságunkat és ne kötelezzük el magunkat semmilyen módon. Kerüljük a konfliktusokat és ne káromkodjunk. Keressük a kellemes társaságot, beszélgessünk az emberekkel és feltétlenül igyunk bort. Ha tehetjük minél több időt szenteljünk a párkapcsolatunkra, beleértve az intim együttlétet is. Ezen a napon a nő és a férfi egyaránt jó energiákkal töltődik fel, mely energiát a nemi együttléttel a lehető leghasznosabban használnak fel kölcsönösen. Ez hozzájárul a belső szabadság kiteljesedéséhez. Ne feledjük, a fel nem használt energia erőszakossághoz és kontrollálhatatlan cselekedetekhez vezethet.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.