Indiai holdnaptár – 2018.07.29.

Vasárnap 15:26-kor lép égi kísérőnk a Dhanista, Mars-uralta területre, a nyugati és a keleti rendszer szerint is a Vízöntő jelben, csillagképi értelemben pedig a múltat tisztító habokban fürdőzik. Lelkedben felbukkanhatnak emlékek, érzések a múltból. Ne menekülj el előlük! Nézz velük farkasszemet. Vizsgáld meg, életed mely történése irányította a figyelmed erre az emlékre vagy érzésre. A kettő között párhuzamot találsz, ez pedig kiváló alkalom arra, hogy felülírd a múltban elkövetett hibákat és megértsd lelked működését. A fogyó fázisba lépett Hold segít Neked elengedni a múlt fájdalmait, ugyanakkor az onnan származó tehetségeket, lehetőségeket újra aktiválni. Figyelj a jelekre és különösen az álmaidra!

A Dhanista holdház marsikus jellege rengeteg erőt, küzdőképességet ajándékoz számodra. Hogy harcolj. Hogy vezess. Egy kisebb közösség vagy baráti köröd motorjává válhatsz, aki képes másokat is motiválni. A nap regenerálódásra is kiváló, végezzünk gyógyító szertartásokat, sportoljunk, jógázzunk! Szavak helyett a tettek kerülnek előtérbe, az aktív cselekvés ideje jött el. 

 

A Hold-hónap 16. napja ez, szimbóluma a galamb. Az igazságosság, a szellemi megtisztulás, valamint az asztrális és a fizikai test harmóniájának napja. Ez a nap kiemelten fontos az életünk kardinális kérdésében történő döntéshozatal szempontjából. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.