Indiai holdnaptár – 2018.07.26.

Csütörtökön 17:55-ig a Purva Sadha nevet viselő holdházban jár égi kísérőnk, ekkor lép át az Uttara Sadha nevű, szaturnikus energiákkal rendelkező területre. A nyugati rendszerben a Bak, az indiai rendszer szerint pedig a Nyilas jegyében halad a Hold, csillagképileg pedig a Pajzs alatt látható.

 

Hosszabb távú terveinken, amennyiben valóban komolyan gondoljuk őket, isteni védelem van, eljött hát az ideje annak, hogy az elmélet összerakása után konkrét lépéseket tegyünk. A gyökeres változások-változtatások elkerülhetetlenek, erre hívja fel a figyelmet a Hold Plútóval való együttállása e napon. Ám ezek a változások a javadat szolgálják, és ha nem állsz ellen nekik, sőt mi több: tudatosan beleállsz ebbe az energiába és együtt dolgozol vele, biztos lehetsz abban, hogy minden elképzelésed realizálni is tudod. Az Uttara Sadha holdház szaturnuszi energetikája kötelességként tekint erre, azaz ideje végleg kilépni a mocsárból. Rinyálsz vagy aktívan teszel valamiért…? Maga a név “a későbbi legyőzhetetlent” jelent, és ez leszel Te, ha most kitartasz és dolgozol. 

A holdhónap 13. napja ez, melynek szimbóluma a kerék.  A szellemi alkímia, az ész és az értelem fejlesztésének napja. Ezen a napon az energia különösen intenzíven áramlik a csatornákon, ami többek között segítheti a fiatalodási folyamatokat. A karmánkkal való foglalkozásra legalkalmasabb nap.  Ezen a napon lehetőleg legyünk társaságban, folytassunk komolyabb beszélgetéseket, bővítsük ismereteinket. Ha ez nem valósítható meg, akkor valamilyen más ismeretszerző elfoglaltságot keressünk magunknak. Nagyon jó ezen a napon új tanulmányokba kezdeni. Ha visszatekintünk az életünkre, és eszünkbe jutnak a különböző nehézségek és problémák, akkor ezeken ilyenkor hasznos egy kicsit elgondolkodni. Könnyen elképzelhető, hogy éppen az álmaink segítenek ezek megoldásában ezen a napon.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.