Indiai holdnaptár – 2018.07.25.

Szerdán a Hold a Bakban halad, az indiai rendszer szerint a Nyilasban, a Purva Sadha nevet viselő holdházban halad egészen csütörtök 17:55-ig. E terület vénuszi energetikát képvisel, így kapcsolataink tisztázásához kiváló terepet biztosít, csakúgy, mint a művészetek gyakorlásához, szép dolgokkal való foglalkozáshoz. Hosszú távú terveink elindításának kedvez a nap, így bármi is körvonalazódik fejedben, most tedd meg az első lépéseket. Összehangolhatók az ideák és a lehetőségek, megleled a megoldást, hogyan találd meg az egyensúlyt e kérdésben (is). 

Lehetőleg kerüljük a politikai, vallási vitákat. A nap érzékeny testrészei: máj, csípő, térd, bőr. Ne együnk túl sokat, igyunk sok folyadékot és sportolás közben legyünk elővigyázatosak. Ha napozol, óvd bőrödet naptejjel. A térd és a bőr érintettsége a Hold Szaturnusszal való találkozása miatt jóval erősebb, egyúttal az érzelmi stabilitás megteremtésére is megadja a lehetőséget. Hallgass megérzéseidre, ne hagyd, hogy a külső körülmények, más vélemények irányítsanak. Lelked igazságát csakis Te ismerheted! Este, ha teheted, szánj időt meditálásra, jógára, relaxálásra. Vizsgáld felül, mely régi sebek fájnak, hogy azok elengedésével gyógyulhass.

 

A holdhónap 12. napja ez, szimbóluma a szív.  A kozmikus szeretet energiájának napja. Ezen a napon a bölcsesség győzedelmeskedik az ész és az érzések fölött, melynek eredménye a szellem megnyugvása és megerősödése.  Ha valakivel rossz viszonyban vagyunk, akkor tegyük meg az első lépést a békülés útján. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.