Így védekezz a negatív energiák ellen!

Ha az átlagnál érzékenyebb vagy, jóval erőteljesebben érzékelheted a körülötted lévő energiákat – legyenek azok pozitívak vagy negatívak. Öt igen egyszerű, de hatásos technikát olvashatsz e cikkben, amelyekkel a negatív energiák ellen védekezhetsz!

 

PAJZS

Vizualizálj energiapajzsot Magad köré! Ez egyfelől segít kivédeni a másoktól érkező energia-trutyit, amelyek gyengíthetik csakráidat és az aurádat, másfelől a saját energiaszintedet emeli. Csukd be a szemed, képzeld el, hogy a homlokcsakrádból indigókék fény áramlik ki, és ez szép lassan gömbbé formálódik a tested körül. Közben hasi légzést végezz, és minden egyes kilégzésnél engedd el a rossz érzéseidet, hogy a levegő elem átminősítse azt.

BESZÉLJ A SZÜKSÉGLETEIDRŐL!

Világosan add a környzeted tudtára, mit szeretnél! Ha semmi kedved felületes társalgásokhoz, vagy olyan emberekkel együtt lenni, akik csak az energiaszinted csökkentik, nyugodtan adj hangot ennek. Lehet, hogy egyesek besértődnek, ám tiszteletben fogják tartani a határozottan kifejezésre juttatott kérésedet. Ne félj kimondani, ha valami nem tetszik!

FÖLDELÉS

Földeld Magad. Ennek többféle módja létezik, az erdőben sétálástól kezdve a füstölők égetéséig (ennek tértisztító hatása is közismert), de ha csak pár percre lefekszel a padlóra és légzőgyakorlatokat végzel, már kapcsolatba kerültél a Föld elemmel, amely segít stabilnak maradnod.

VÉDELMI SZIMBÓLUMOK

A védelmet adó szimbólumokról itt és itt írtunk részletesen. Ezeket hordhatod nyakláncként, karkötőként, de rávarrhatod a pólódra vagy le is rajzolhatod őket. Ha utóbbi mellett döntesz, tedd a lakásod bejáratának közelébe, és nem árt, ha a nappalidba, hálódba és konyhádba is elhelyezel egy-egy másolatot. Irodádban is alkalmazhatod, például a monitorod sarkába egy post-itre rajzold a legszimpatikusabb ábrát.

MANTRAÉNEKLÉS

Indiából erednek a mantrák, amelyek gyógyító-lélekemelő hatása közismert. Akár hangosan kántálod őket, akár Magadban, segít megtisztulnod a negatív energiáktól, valamint csakra-és auraszinten tisztít.

Kép: Conscious Reminder.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.