Igazi elixír: az ezüstkolloid

Az ezüstkolloidot vízben oldott ezüstrészecskék alkotják. Átlátszó, színtelen, szagtalan folyadék.

Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyoomelem jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is ismerték. Rájöttek továbbá, hogy italaik ezüst edényekben hosszabb ideig frissek maradtak, az amerikai telepesek ezüstdollárt dobtak a tejbe, és az hosszú ideig nem savanyodott meg. Gyógyításra már Paracelsus, a híres orvos is alkalmazta, az első világháború idején a hadi sebesültek sebeit ápolták vele, az 1800-as években kezdett el igazán terjedni az ezüstkolloiddal való gyógyítás.

1938 előtt gyakorlatilag az egyetlen antibiotikum volt, ám hamarosan megjelentek a szintetikusan előállított gyógyszerek, emiatt a gyártók igyekeztek kiszorítani a piacról az ezüstkolloidot. Manapság azonban ismét egyre többen alkalmazzák gyógyításra a szintetikus gyógyszerek helyett.

Hogyan hat az ezüstkolloid?

A vírusokban, baktériumokban, gombákban és parazitákban különböző enzimek segítik a kórokozók anyagcseréjét. Az ezüstkolloid ezeknek az enzimeknek gátolja az optimális működését, így okozva a kórokozó pusztulását, melyhez nagyjából hat percre van szüksége.

Mire jó?

Míg a szintetikus antibiotikumok körülbelül egy tucatnyi kórokozót képesek elpusztítani, addig az ezüstkolloid nagyjából 650-et.

Belsőleg alkalmazható:

  • gyomorfekély, emésztési panaszok
  • a rák egyes fajtái
  • nátha, influenza
  • allergiák
  • gyulladások, különösen a tüdőgyulladás
  • szifilisz
  • Candida
  • Epstein-Barr vírus
  • HPV
  • sőt, egyes kutatások szerint a HIV-vírussal szemben is hatásosnak bizonyult

Megfigyelték továbbá, hogy jelentős javulás állt be ízületi panaszokkal küszködők állapotában, sikeresen kezelhető vele a Lyme-kór, az epilepszia és a cukorbetegség is.

Külsőleg szinte minden bajra jó. Felveszi a harcot a makacs pattanásokkal, mitesszerekkel, sebeket tisztíthatunk vele, eltünteti a körömgombát, enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést, az ekcémát, az égési és fagyási sérüléseket is. Hatékony továbbá a szem és a fül gyulladásainak kezelésében is, de nőknél a hüvely gyulladásait is sikeresen gyógyítja.

Ami plusz jó hír, hogy az ezüstkolloidnak nincs mellékhatása, nem ütközik a szedett gyógyszerekkel. Továbbá lehetetlen túladagolni, mivel az emésztőrendszeren át és a vesék útján is ürül. A vékonybélben szívódik fel, így nem érinti a vastagbél hasznos baktériumait.

Megrendelheted itt, másnapra meg is kapod futárszolgálattal:

https://www.marketingshopkft.com/vitaminok-nyomelemek/ezust-kolloid-crystal-silver-200ml-118

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük