Holdnaptár – 2017.11.27.

Még mindig a vizes Halak jegyében rója égi útját hűséges kísérőnk, csillagképi értelemben pedig eléri a Vízöntő jövőt tisztító hullámait, felette pedig a Táltos Paripa, a Pegazus ragyog. A növekvő fázisban eléri az 57%-os láthatóságot. A Hold a Neptunusszal áll együtt a délelőtt folyamán, de egy trigont is alkot a Skorpió-Jupiterrel és egy szextilt a Bak-Plútóval. Hatalmas lelki erőket tudunk mozgósítani, hogy folytatódasson az átalakulásunk és megcélozhassuk a távoli céljainkat is, ugorjunk bátran, ahogyan arra a Pegazus is bátorít minket! A lehúzó minőségektől segít megszabadulni a Szobrász csillagkép, egyúttal ez művészeti vonatkozású dolgokat is előtérbe tol, ha művészettel kapcsolatos hobbink van, vagy művészként élünk, folytatódik az ihletek özönlése.

Mivel lassacskán a Visszaúszó Hal csillagai is érintetté válnak a Hold által, elképzelhető, hogy elveszettnek hitt dolgok, minőségek, tehetségek térnek vissza, ezeket véljük felfedezni mintegy déja vu-érzés formájában. Egy régi álom új köntösben valóra válhat.

Az indiai rendszer szerint a Szatabhisa, Rahu (~ Felszálló Holdcsomó, Sárkányfej) jellegű holdházban halad égi szomszédunk, amely szó jelentése: száz orvos, tehát a gyógyító energiákkal is kiválóan lehet dolgozni, estére pedig átlép a Purva Bhadra, jupiteri típusú holdházba, amely fokozza a lelkesedést, ha teheted, sportolj, találkozz a barátaiddal vagy nézz meg egy vidám filmet.

Kerüld azonban a túl sós, túl fűszeres, túl édes ízeket – a mérték a lényeg, és igyekezz minél több folyadékot a szervezetedbe juttatni.

Áldás!

Kép: Pixabay.

One thought on “Holdnaptár – 2017.11.27.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.