Holdnaptár – 2017.11.26. vasárnap

Égi szomszédunk reggel 9:03-kor a vizes Halak jelbe lép, az égbolton a Vízöntő csillagkép múltat tisztító habjaiban fürdőzik.

Fázisa a Növő Hold, az első negyed, az égitest immár 49%-ban látható.

 

A Halak jelben járó Hold kedvez az elmélyülésnek, meditációnak, az elengedő szertartásoknak, de a gyógyításnak is. A csillagkép, amelyben halad, a Vízöntő a Tisztító Angyal. A Sámán. A Gyógyító. A Halak vizes jellege segít kimosni lelkünkből a lehúzó erőket, a negatív érzéseket. Az égen alatta láthajuk ragyogni a Déli Hal csillaképet, amely a Fentiek segítségét érzékelteti, a gyógyulásért, lelki megtisztulásért mondott imák most sokszoros erővel hatnak, egyúttal a múlttól való elszakadást is támogatja ez a jegyhelyzet. Tanácsos e napon kerülni a félkész ételeket, a húst és a túl sok édeset. Fogyasszunk viszont bátran gyógyteákat, zöldséglevest, gyümölcsöket.

A Hold tanító fényszögbe lép ekkor a Nyilas-Nappal, amely arra világít rá, hogy ideje felvállalnunk valódi érzéseinket, levetni az álarcokat – hosszú távon ugyanis ez egyenes út a depresszióhoz, a lelki betegségekhez. Estére hűséges kísérőnk beéri a Neptunuszt, amely sokatmondó, szimbólumokkal teli álmokat hozhat.

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

One thought on “Holdnaptár – 2017.11.26. vasárnap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük