Hogyan ismerhető és oldható fel a családi karma?

A karma szanszkrit eredetű szó, jelentése: cselekedet. Amit cselekszel, visszahat Rád, hozható előző életekből, de a következőbe is tovább lehet vinni. Minden embernek van kisebb-nagyobb karmája, ám jóval összetettebb az úgynevezett családi karma, amelynek feloldása sem mindig könnyű feladat. Sok-sok generáción át ismétlődik ugyanaz az esemény(sorozat), amelyet senki nem oldott fel, viszont vannak, akik érzik ennek jelentőségét és azt, hogy tenniük kell valamit ellene. Jó pár jel figyelmeztethet arra, hogy a családi karma feloldásával Neked kell foglalkoznod. Nem fáklyás menet, de végrehajtható. A cikk a Life Coach Code nyomán íródott.

Milyen jelek utalhatnak arra, hogy Neked kell kezedbe venned a dolgot?

– Te vagy a legspirituálisabb a családban, szüleid, testvéreid, rokonságod egyáltalán nem mutat érdeklődést a téma iránt.

– Afféle “fekete bárány” szerepet töltesz be a famíliában, kívülállónak, sőt: idegennek érzed Magad. Szó szerint úgy érzed, hogy nem erre a bolygóra kellett volna születned, nincs erős érzelmi kapocs a szüleiddel, szűk családi köröddel.

– Megmagyarázhatatlan betegségeid jelentkeznek, amelyekre az orvostudomány nem tudja a választ, hosszú ideig tart a gyógyulásod.

– Bizarr, sőt veszélyes dolgokat kell megoldanod családon belül.

– Mintha kívülálló lennél, hamar felismered az ismétlődő problémakört a családon belül.

Mire eljutsz odáig, hogy a negatív mintákat felismerd, számtalanszor Te is beleeshetsz ebbe a hibába, pl. ha édesanyád érzelmi zsarolással próbált célt érni, fiatalabb éveidben Te is elkövetheted ezt (persze, ha már fiatalabb korodban felismered ezt, kevésbé áll fenn ennek veszélye). Ha elkaptad a problémát, nem marad más hátra, mint saját Magadban tudatosítani azt, hogy Te nem kívánod tovább vinni ezt a mintát. Ez könnyűnek hangzik, de rengeteg próbatétel, esemény fogja keresztezni utad, míg tudatod átáll az ellentétes viselkedésre. Kérheted kineziológus vagy más, hasonló területen ténykedő szakember segítségét is. Elképzelhető, hogy több oldás, kezelés szükséges a siker érdekében.

Személyes példát is tudnék írni, de mivel ez igen hosszadalmas, inkább megadom egy igen hiteles kineziológus, életmód-coach Facebookos elérhetőségét. Ő rengeteget segített nekem negatív mintáim feloldásában, rengeteg kliensét ismerem és szoros barátság alakult ki közöttünk.

A Life Coach Code nyomán.

 

Képek: Shift.is és Fine Art America.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.