Hogyan hat Rád a Telihold?

Az asztrológia eszközei mellett égi segítőkkel is dolgoztam a cikk megírásakor. Fontos!!! Nem csak a Nap-jegyedet kell nézned. Vedd figyelembe az Aszcendens-és Holdjegyedet is. A cikkben elolvashatod, mely területeket aktivál a Telihold.
 
KOS
 
Rejtett félelmeid kerülhetnek felszínre. Mint mindig, légy bátor, nézz szembe velük, nevezd meg őket. Ne menekülj előlük, “menj bele” az érzéseidbe. Ennek eredménye életerőd növekedése lesz, valamint spirituális tekintetben (is) szintet lépsz.
 
BIKA
 
Barátaid körében lehet, hogy alapos tisztításra lesz szükséged. Fel kell ismerned, ki az, aki csak haver, és ki az, aki valóban barát. Érdekemberekkel is tanácsos megszakítani a kapcsolatot. Azonban felbukkannak új emberek, akik segítségére számíthatsz.
 
IKREK
 
Munkahelyi -és karrier kérdésekben kényszerülsz döntéseket hozni, ha váltáson töröd a fejed, az Újhold utáni napokban feküdj rá a témára. Ha vitád adódott egy kollégáddal, feletteseddel, szedd össze Magad és őszintén beszélj az érintettel.
 
RÁK
 
A Telihold intuíciódat erősíti fel, amely a döntéshozatalban is rengeteget segít majd Neked. Ha utazást tervezel, most kezdd el intézni az ezzel járó ügyes-bajos dolgokat. Amennyiben tanulnál, még nem késő beiratkoznod egy Neked tetsző tanfolyamra, amely az ősz folyamán indul.
 
OROSZLÁN
 
Amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, most előmászik, és nem dughatod a homokba a fejed, nem futhatsz el. A változások, amelyek már régóta aktuálisak, most végrehajthatók, a tehetetlenség érzésén felül kell kerekedned, odatenni Magad, különben a siker is várat magára. Erős vagy, meg tudod csinálni.
 
SZŰZ
 
Remek alkalom kínálkozik a vitás helyzetek, félreértések tisztázására. Ha párkapcsolatban, házasságban élsz, felüthetik fejüket a kisebb nézeteltérések, amelyeket diplomáciával tudtok rendezni. Próbáld mindenkiben a szerethetőt megtalálni!
 
MÉRLEG
 
Több kötelező jellegű dolog elintézése vár Rád, nem tologathatod Magad előtt őket többet. Egészségi tekintetben derekad, hátad és a lábaid válhatnak érzékennyé, jó, ha vigyázol ezekre a területekre. 
 
SKORPIÓ
 
Kreatív éned kerül előtérbe. Bármilyen ilyen jellegű tevékenységedet siker koronázza, feszegesd a határaidat! Akár énekelni tanulsz, akár más művészeti terved van, most kiélheted Magad benne, rejtett tehetségeid kerülhetnek felszínre. Szexualitás tekintetében lángoljon csak a szenvedély, ha pedig egyedül vagy, tartsd nyitva a szemed.
 
NYILAS
 
Családi viták, ellenségeskedések felszámolása esélyes. Ülj le az érintettekkel, tedd félre büszkeséged, tedd meg Te az első lépést! A most kezdeményezett békülési szándék egy életre kifizetődik. Nem árt, ha megpróbálod átlátni a múlt és a jelen helyzet összefüggéseit.
 
BAK
 
Levelezések, szerződések kerülnek középpontba, akár több kisebb, ezekkel kapcsolatod utazás, ügyintézés, “lábmunka” is vár Rád. Mivel a Merkúr már direkt irányban halad, az akadályok is elhárulnak. Minden megrekedt ügyed új lendületet kap, persze ehhez a Te szorgos munkád és kitartásod is szükséges.
 
VÍZÖNTŐ
 
Pénzügyeid rendezéséhez kapsz rengeteg energiát, de használd okosan a lehetőségeket, ne ugorj bele azonnal az első ajánlatba, alaposan gondold át, mit teszel. Kisebb beruházások is kilátásban vannak, bármit vásárolsz, több terméket végy szemügyre. Ne kapkodj!
 
HALAK
 
A jegyedben létrejövő Telihold egész lényedet varázserővel ruházza fel. Egészségedre is pozitív hatással lesz az égi esemény, vágyaidnak, álmaidnak adj teret és éld meg őket. Hangulatingadozásaid kezelése is könnyebbé válik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.