Hétfőre: Vénusz/Mars – Plútó trigon/2017.10.02.

Hétfőn, a hajnali órákban egzakt a Szűz-Mars és Vénusz, valamint a Bak-Plútó trigon fényszögkapcsolata. Hatékonyságunk nő, kiváló alkalom arra, hogy kezünkbe vegyük az irányítást ügyeink intézését illetően. Erőt ad a nemszeretem-dolgok végzéséhez, növeli a teljesítményt minden tekintetben. 
 
A Vénusz-Plútó kapcsolat hatalmas érzelmi energiákat és szenvedélyt gerjeszt. Ebben a néhány napban dőlhet el az olyan kapcsolatok sorsa, ahol még talán nem is teljesen tisztázott, hogy mit is várnak egymástól a felek. A Szűz-Vénusz tisztasága segít feloldani a régóta fennálló problémákat, valamint a már stabil kapcsolatokban előkészíti a következő lépcsőfokot: ez lehet eljegyzés, esküvő, de akár a gyermektervezés is.
A most kialakuló kapcsolatokban az egymás iránt érzett szerelmen és vágyon kívül a felelősségvállalás érzése is felerősödik; késznek érezzük magunkat, hogy elköteleződjünk a másik mellett és elinduljunk Vele a közös úton. Ugyanakkor ez a konstelláció azokban a kapcsolatokban az egymástól való elválást és a lezárást segíti elő, ahol a felek közös útjuk végére értek, és mindez most sárdobálás és tányérvagdosás nélkül mehet végbe.
 
A Mars-Plútó kapcsolódás pedig a saját magunkkal szembeni önlegyőzést tolja előtérbe. Ha függőségektől kívánunk megszabadulni, tervek megvalósításába vágni, most jött el az ideje. Bár a nappalok egyre rövidebbek, kevesebb a napfényes óra, lelkünk mélyén mégis tudjuk, hogy a Fény hamarosan újra megszületik. Ahogyan erőnk is újjászületik! E kapcsolódás hozzáférést biztosít az Univerzum energiáihoz, amely mint tudjuk, kiapadhatatlan – csak Rajtad áll, hogy ezt a hatalmas erőt mire használod! Sem a Mars, sem a Plútó nem kártékony, rossz, mocskos bolygó. Hogyan is lehetne tökéletlen és káros az, ami maga Isten kreációja…? 
 
Amikor a Mars a Bikában tartózkodott, az anyag megismerése, fénnyel feltöltése volt a feladat. Most az anyagot a szellem szintjére kell emelni. 
 
Mind a Vénusz, mind a Mars még mindig az Oroszlán csillagképben, a nemzőszervek alatt jár; a lehetőség a teremtésre, létrehozásra mind a szerelem, mind az egyéni célok területén adott! Csak rajtunk áll, melyik irányt választjuk…
 
Alattuk a Serlegben elégethetjük a minket nem szolgáló minőségeket, egyúttal ezek helyén megszületik valami új, valami igazán működőképes.
 
A Plútó a Nyilasban segíti a hosszabb távra tervezést, felette a Pajzs a védelmet, szintén felette a Sas pedig a felemelkedést arról a szintről, amelyet már meghaladtunk, támogat a tovább lépésben. 
 
E napon a Hold mind Zodiakális, mind csillagképi értelemben a Vízöntőben jár – a magasabb szellemi szint segít megérteni a bennünk-körülöttünk játszódó dolgokat, megérteni működésünket. A csillagkép múltat tisztító habjai által a múlt káros energiáit lemoshatjuk magunkról, csinálhatunk akár rituális fürdőt, zuhanyt is este. Egy kád vízbe tegyünk 4-5 evőkanál -lehetőleg tengeri- sót, és legalább 10-15 percet töltsünk el benne, hogy kifejthesse hatását.
 
“A sóban kell, hogy valami szent legyen.”
– tartja a mondás, hiszen megtalálható mind a tengerek vizében, mind az emberi testben, a könnyben, a magzatvízben várandósság alatt.
 
Égi kísérőnk alatt ragyog a Déli Hal, amely a Fentiek segítségét hozza el.
 
Áldás!
 
Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.