Hazatérő Merkúr és Vénusz – 2017.06.06.

Kedden reggel a Vénusz a Bika jegyébe lép, azaz egyik uralt jegyébe, azaz “hazatér”. Megadja a lehetőséget szeretetünk kimutatására, a művészetekkel való foglalkozásra és a derűs életszemlélet kialakítására.

Ha párkapcsolatodban az elmúlt hetekben se vele-se nélküle állapotok, veszekedések, félreértések és meg nem értettség állt elő, most minden tisztázódhat. A viták higgadt fejjel rendezhetőek, illetve eldőlhet, hogy merre tovább? A bolygó csillagképi helyzetét tekintve a Cet fejénél vonul el ekkortájt; a belső megtisztító jellegű munka most sem maradhat el ahhoz, hogy tisztán lássunk és tovább léphessünk.

Ugyanezen a napon, este a Merkúr is jegyet vált, szintén hazatér, hiszen egyik saját jegyébe, az Ikrekbe lép. Ezzel segít előrelendíteni a függőben lévő, megrekedt, nehezen haladó dolgokat költözéssel, papírokkal, utazásokkal kapcsolatban.

Terveid megvalósítása már nem döcögve-nyökögve halad, hanem lendületesen és dinamikusan. Segítséged biztosan lesz, fogják a kezed Fentről és vezetnek. Az égbolton a Bika csillagképben, a Plejádok/Fiastyúk csillaghalmaz alatt jár ekkor a Hírnöknek is nevezett bolygó. A termékenységet jelképező terület teret enged az életképes gondolatoknak, egészen pontosan: megmutatja azokat a gondolatokat, amelyek fizikai síkon is működőképesek lehetnek.

Áldás!

Képek: astroalximies.com (1), Pics about space (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük