Hazatérés: Jupiter a Nyilasban – 2018.11.08.

2018. november 8-án a Jupiter hazatér saját jegyébe, a Nyilasba. Az égbolton a Mérleg két serpenyőjét tartó rúdjánál és a Skorpió levágást szimbolizáló ollóinál látjuk ekkor az égitestet. Alatta a Farkas, felette a Kígyótartó csillagai ragyognak. 

Mivel a Jupiter Magyarország uralkodó bolygója, rendkívüli hatásokat hoz kis hazánk és népünk számára. Ehhez persze az is szükséges, hogy hosszú évek után végre összetartás szülessen az emberek között – azaz, a lehetőségek adottak lesznek arra, hogy a magyar nép sorsa jobbá váljék, de ehhez a mi aktív közreműködésünk is szükséges.

 

A Nyilas-Jupiter nagy távlatokban terjeszkedik és tervez, tálcán nyújtja a lehetőségeket, ám ezekkel élni kell és nem visszaélni, különben könnyen visszaveheti tőlünk az ajándékait. Igyekezzünk tehát ezeket megbecsülni! Hogy hogyan lehetséges ez? Tanulással, mások felsegítése a porból, tudásunk megosztásával, nagyvonalúsággal. Az anyagi világba születtünk, ám amíg az anyag pótolható, addig a lehetőségek nem térnek vissza… okosan kell tehát használnunk ezeket az energiákat.

 

Emlékezzünk vissza azokra az évekre, amikor a Jupiter saját jegyében járt!

 

 

1959-ben létrejött az 5. Francia Köztársaság. 1983-tól teret kapott a monetarizmus (amely elv egy magyar származású közgazdász, Milton Friedman nevéhez kötődik!). Magyar vonatkozásban a 2006-2007-es évek elhozhatták volna a pozitív változásokat – ha a nép nem szakad ketté… újra egyesítenünk kell erőinket, mert csak így érhetünk célt. Kettészakadt országban élünk, aki egy kicsit is figyel a történésekre, annak nem kell ezt részletezni. Ideje hát, hogy belássuk -mindkét oldalon!!!- tévedéseinket és ballépéseinket, így EGY-séget tudunk alkotni. 

 

A Mérleg csillagkép érintettsége miatt ismét alapos önvizsgálatra van szükség; mérlegre kell tennünk mindent, a Skorpió ollójával pedig levágni azt, ami már nem szolgál minket, és ami visszahúz minket sorsunk beteljesítésében. A Farkas csillagkép segít ezen energiákat végleg szétmarcangolni, eltűntetni, a Kígyótartó energiái pedig segítenek abban, hogy ez most fájdalommentesen menjen végbe.

 

 

Az indiai rendszer szerint a Jupiter jegyváltása az Anurádha, szaturnuszi jellegű holdházat érinti. E terület az anyagi világból történő kiemelkedéssel áll kapcsolatban, valamint a teljes értékrendváltással. A mai társadalom 90%-a értékválságban szenved, azaz rendkívüli módon fontossá vált az anyag, a pénz, a felszín. Ám ez alatt mi van? Ha a cukormázas leplet lerántjuk, ott marad alatta a szar. A kollektív emberiség szara. Le kell tehát vakarni a mázt és eltakarítani a szart. A jó hír, hogy sokan felismerik ezt, és hogy ez -ahogy írtam- a legkevesebb fájdalommal megy majd végbe. Az Anurádha holdház szaturnuszi energetikája miatt ez kötelező, azonban könnyedén véghez vihetjük. Plusz ajándék, hogy megérzéseink, intuíciónk erősebbé válik, ez személyes szinten (is) segíti a célok elérését.

 

Áldás!

Képek: Pinterest (1), Giphy (2, 3)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük