Gyors megoldások: Merkúr a Kosban – 2018.03.06.

Kedden, 8:34-kor a Merkúr belép a tüzes Kos jegyébe.  A csillagos égen azonban a Cet csillagképben láthatjuk a Hírnököt, így a belső, megtisztító Fényt, a Krisztusi Szer-etetet (Halak csillagkép közelsége) dinamikával, a szülést, születést, teremtést szimbolizáló tűz elem erejével közvetíti. Az ekkortájt jelentkező álmok saját életünk megtisztításával kapcsolatban hordozhatnak információkat, megoldóképleteket, csak figyeljünk a szimbólumokra! 

A Visszaúszó Hal csillagkép az elveszettnek hitt képességek újra-előhívásában is segítségedre lesz, s ez segíti belülről induló megtisztulásodat és a felfelé, Isten felé irányuló törekvéseidet (Cet). A Cet, ez a hatalmas égi hal a tavaszponti tengelytől indul, a Halak és Kos csillagképek alatt a Bika felé úszik. Szemei a termékenységet szimbolizáló Plejádokra (Bika csillagkép) néznek. A Merkúr a Fény közvetlen megismerésének-megértésének-átadásának princípiuma.

 

A Kos Zodiákus jelben rendkívül erős szellemi energiákat biztosít, belevághatsz abba, amelyben lehetőséget látsz. Azonban ne kapkodj el semmit; a Cet mítosza kapcsolódik a Bibliában szereplő Jónás történetére, aki három napot töltött el az óriás hal gyomrában; ennyi időt Te is szánj Magadra és gondolataidra, hogy aztán megfelelő döntést hozz. Viszont ha véglegesen elköteleződsz egy út mellett és kitartasz, a siker sem fog elkerülni!

Azon bolygó, amely belép a Kos jegyébe, megérkezik az Egyenlítő fölé, vagyis a Világosságba! A múltat lezárván egy új kezdetet indítasz el, s ennek minősége a tűz elem, a teremtés. Te Magad teremtesz meg mindent, gondolataiddal – s ez a Kosba lépett Merkúr kapcsán különösen nagy erővel érződik. Személyes szinten az Ikrek és a Szűz jelekben kezdődő házaid eseményei és a Kos-házad témái kerülnek szintézisbe; a Kos-házak dolgainak intézésében biztosítja mind a szükséges információkat (Ikrek) és a precíz kivitelezést (Szűz) egyaránt.

 

A Kos nem más, mint Isten Báránya. Lesz olyan terület, ahol áldozatot kell hoznod, s ha ezt szívből meg tudod tenni, minden megtérül, megkapod Égi Jutalmadat.

 

Áldás!

 

Képek: Bill Attride és Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.