Gyógyító Telihold a Halakban – 2017.09.06.

Szerdán, reggel 9 óra 2 perckor egzakt a Telihold a Halak jel 13. fokán. Egy ciklus lezárult, a fejezet végeztével az összegzés történik lelki szinten. Mit tanultál az elmúlt Hold-ciklusban, milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodtál? Az összegzés, a tanulságok levonását követően lelkedben helyre kell tenned a dolgokat. Megértheted az ok-okozati összefüggéseket, a magasabb rendű, Krisztusi Szeretet – amiből MINDENKIBEN ott van egy jó adag – kimutatásának, ragyogtatásának fontosságát. Mivel ilyenkor a Nap szembekerül a Holddal, azaz poláris fényszöget alkotnak, jobban rávilágít a Lelked működésére, jobban megértheted érzelmi motivációidat. 

 

A Halak rendkívül spirituális jegy, így az este tökéletesen alkalmas meditálásra, ezoterikus témákban történő elmélyülésre, gyógyító szertartások végrehajtására. Csillagképi értelemben a Hold a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító vizében fürdőzik, ott ragyog teljes terjedelmében, szépségében. Vagyis előtérbe kerül a fentiek mellett az, hogy segíts másokon és csapatszellemet gyakorolj. Azon cselekedeteidet, amelyekből hiányzik a Szeretet, most tisztára moshatod a víz elem, illetve mivel csillagképileg a Vízöntő érintett, annak jövőt tisztító habjaiban. Érintett a Visszaúszó Hal csillagzata is, amely a múltból hozott dolgokra mutat rá. Tudjuk, hogy a rendszerezés (Szűz-Nap) elkerülhetetlen a gyógyuláshoz, ám azt is számításba kell vennünk, hogy minden testi elváltozás mögött lelki okok húzódnak meg.

A mostani Telihold ebben is segítséget nyújt; a Halak jel rendkívüli intuitív erőket kölcsönözve segít, hogy rálássunk a nem-fizikai szemünkkel a bennünk, a lelkünk legmélyén zajló folyamatokra. Mi okozta a gondot? Mi a beteg szerv analógiája magasabb szinten? Ha a veséddel vannak bajok, párkapcsolati kérdéseket kell tisztázni, ha a gyomrod, emésztésed körül vannak problémák a meg nem emésztett dolgokat kell előkotornod, ha a térded durrant be, az alázat témakörét tolja eléd, és így tovább. Ebben segítségedre lehet a meditáció, az angyalokhoz intézett segítségkérés, ami meg is érkezik – álmok, megérzések formájában, de lehet, hogy egy internetes cikkbe botlasz vagy egy beszélgetésből hallod ki a megoldást. Nem kell befeszülni, a jelek jönnek maguktól. 

 

A Halak jel a lezárást is szimbolizálja. Valamely életterületeden egy szakaszt lezár ez az égi esemény, mégpedig azon a területen, ahová a személyes képletedben a Halak jel 13. foka került. És itt jön még egy meglepetés, hiszen a Telihold megszületésének idején égi szomszédunk együtt áll a Neptunusszal, az Angyallal! Vagyis az angyali segítség fokozottan érezhetővé válik, hihetetlen tapasztalások, megélések várhatók, betegségek gyógyulása, régóta húzódó gondok megoldódása a Halak 13. fokán a képletedben. 

 

A Vízöntő csillagkép a Szűz mellett a másik angyalként ábrázolt égi tünemény, tehát ismét kiemelném, hogy az angyali segítség megsokszorozódva áll rendelkezésünkre. Várják, hogy segíthessenek, csak engedni kell! Másra nincs is szükség… a Vízöntő a Gyógyító, a Sámán, Máté, az Evangélista, aki magas szintű tudásával a leglehetetlenebb helyzetekben és kérdésekben is hatásos segítséget tud nyújtani. A Szűz-Halak tengely a MEGVÁLTÁS tengelye – a Krisztusi Szeretet erejével nincs olyan problémásnak tűnő dolog, ami ne nyerne megváltást. Csak engedned kell.

 

Az indiai asztrológia szerint a Telihold a Szatabhisa, Sárkányfej-típusú holdházban születik meg. A Sárkányfej (Rahu) jelleg mutatja, hogy a fentiek kollektív sorsfeladatok, segíteni, gyógyítani, megbocsátani. A Szatabhisa szó jelentése: száz orvos. Vagyis a gyógyító erők hihetetlen mértékben felerősödnek – éljünk ezzel! 

 

Áldás!

​Képek: innen és innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.