Gyógyító frekvenciák

A Solfeggio (ejtsd: szolfeddzso) -frekvenciák áldásos hatást fejtenek ki az emberi tudatra, érzésvilágra. Már a szerb fizikus, Nikola Tesla is megmondta, “Ha meg akarod érteni az Univerzum működését, gondolkodj energiákban, rezgésekben és frekvenciákban.”

 

De melyik frekvencia miben segít? Csokorba gyűjtöttük őket.

174 Hz – fájdalmat és nyugtalanságot csillapít. Oldja az aggodalmat, kiválóan alkalmas meditáció megalapozásához. Kapcsolódik a gyökércsakrához.

396 Hz – segít megszabadulni a félelemtől, elengedni az olyan negatív érzéseket, mint például a bűntudat. Szintén a gyökércsakra frekvenciája.

417 Hz – a változásokat és a nem várt helyzeteket segít kezelni, de hatással van a kreativitásra is. A szakrális csakra frekvenciája.

432 Hz – “a matematika tiszta hangja”. Kipucolja a stresszt, helyreállítja a sérült DNS-t, segíti az elfogadást. A köldökcsakra frekvenciája.

528 Hz – a tiszta szeretet hangja. Hallgatásával a szeretetre tudsz ráhangolódni, és elősegíti a szeretet általi csodák manifesztálódását. A szívcsakra frekvenciája.

639 Hz – tanulást és a kommunikációt segítő rezgés, elejét veheted a kommunikációs zavaroknak, ellenben segíti az őszinteséget. A torokcsakrához társítható.

741 Hz – a megérzéseket, az intuitív képességeket segíti. A homlokcsakra frekvenciája.

852 Hz – a feltétel nélküli szeretet, a mindennel és mindenkivel való egy-ség rezgése. A koronacsakra frekvenciája.

936 Hz – ez a rezgés a tobozmirigyet aktiválja, ahol a látomások, víziók és jósálmok születnek.

1111 Hz – olyan tudatállapotba juttat, amelyben gyógyulsz és meglelheted életed kardinális kérdéseire a válaszokat.

Kép: Bunch On Biz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.