Gyengédség: Vénusz a Rákban – 2019.07.03.

Július 3-án, 17:18-kor lép be a Vénusz a vizes Rák jelbe. Az égbolton az Ikrekben jár a Szerelmes, a Tejúton, érintve az Orion erőterét is.

A Rákba lépő Vénusz itt romantikus érzéseknek ad terepet, de a művészetekben is lágyabb oldalunk juthat kifejeződésre. A Rák jegyhez kapcsolódó gondoskodó szeretet, anyáskodás-apáskodás is, párkapcsolatokban felerősödhetnek ezek az érzések.

 

Az Orion az alacsony minőségek leküzdésében segítenek, az ön-legyőzéssel pedig az Égi Kápolnába ér az ember. A szerelmedről való gondoskodás is előtérbe kerül, valamint a másik iránt érzett szerelem többszörösére izzik fel. Az Ikrek érintettsége a tiszta, szeretetteljes kommunikációt tolja előtérbe, amellyel a nehézségek áthidalhatóvá válnak. Személyes szinten a Bika és a Mérleg jegyekben kezdődő házaid eseményeit tolja a Rák jegyében kezdődő házadba, színezi azt szeretettel és szerencsés fordulatokkal – a Vénusz a kisebb szerencsés események bolygójaként is ismert. 🙂

Felbukkanhatnak partnerek a múltból, ha nincs párod, lehetséges, hogy egy régebbi szerelem gyúl lángra újra – ugyanígy az is megeshet, hogy egy olyan emberrel kerültök közelebb egymáshoz, akivel már jó ideje ismeritek egymást.

Az indiai rendszer szerint a planéta jegyváltása a Mrigasíra, Mars-jellegű holdházat érinti. A nőies jellegű Vénusz kap egy kis erőt is, amely az önlegyőzéshez és a szeretet vérének áramoltatásához szükséges.

Áldás!

Kép: saját.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.