Gyengédség és szeretet: Vénusz a Rákban – 2018.05.19.

Május 19-én, azaz szombaton, 15 óra 10 perckor lép át a Vénusz a levegős Ikrekből a vizes Rák jelbe a Zodiákus körön. Az égbolton Nimród kinyújtott karjánál, a Tejúton látható ekkor az égitest, érintve az Ikrek és a Szekeres erőterét is. 

A Tejúton, ahol jár, Isten és az angyalok szeretetteljes, segítő energiáit hozza magával. A kapcsolatokban az egymáshoz tartozás érzése felerősödik, felmerülhet összeköltözés, eljegyzés vagy házasságkötés, de akár a gyermekvállalás, szülővé válás lehetősége is.

 

A szerelmedről való gondoskodás is előtérbe kerül, valamint a romantika, a gyengédség és a másik iránt érzett szerelem többszörösére izzik fel. Az Ikrek érintettsége a tiszta, szeretetteljes kommunikációt tolja előtérbe, amellyel a nehézségek áthidalhatóvá válnak.

 

Személyes szinten a Bika és a Mérleg jegyekben kezdődő házaid eseményeit tolja a Rák jegyében kezdődő házadba, színezi azt szeretettel és szerencsés fordulatokkal (Vénusz=kis szerencse).

 

Nimród kinyújtott karja felett a Vénusz hihetetlen mértékben felturbózza az érzékiséget is. Szenvedélyes éjszakák várnak a párokra, egyedül élők pedig tartsák nyitva a szemüket, mert a szerelem bárhol felbukkanhat! 

Más üzenetet is közvetít ám a Tejúton haladó Vénusz. Isteni üzeneteket kapsz, figyeld a jeleket és jegyezd meg őket! Itt az idő Életed felfényesítésére, s ehhez a lehetőség is adott!  Ez végbemehet szerelmi életetben éppúgy, mint a pénzügyeidben és a művészetekkel való dolgaidban is. Rejtett tehetségeidre derülhet fény.

 

Az indiai rendszer szerint a planéta jegyváltása a Mrigasíra, Mars-jellegű holdházat érinti. A nőies jellegű Vénusz kap egy kis erőt is, amely az önlegyőzéshez és a szeretet vérének áramoltatásához szükséges.

 

Áldás!

 

Képek: Bill Attride, Pinterest.

One thought on “Gyengédség és szeretet: Vénusz a Rákban – 2018.05.19.

  1. Afrika van a popóján!!!!! 🙂 Amügy pedig jó írás!!! Nem értem,,de Tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük