Gondolatok a változásról

“Gondolni akarok a fájdalomra, amin keresztülmentél, vagy amin keresztülmész. Hogy hogyan érzed magad, amikor a legbelső éned szétesik, mintha rétegenként bomlanál szét.

Mielőtt pillangóvá válna, a hernyónak teljesen el kell tűnnie. Minden sejt, minden rész, ami egykoron meghatározta őt, semmivé lesz. Ez az újjá-születés folyamata, egy új lény megszületése egy új világba. Így érzed magad szétesés közben. Az átváltozás gyakran fájdalmas folyamat. A végén talán rá sem ismersz magadra. Hernyóból pillangóvá válni nem könnyű.

Szent helyet alkotsz magadnak, ahol megsemmisülhetsz, és ebben a bábban gyakorlatilag újrakovácsolódsz. Újjászületsz; felemelkedsz, újonnan felfedezett fény felé nyújtózol, és kirepülsz a világba új, reményteljes szárnyakon. Hányszor mehetett végbe ez a folyamat már életedben? Minden alkalommal, egy korábban rejtett, belső erő segtségével mélyre hatolni a sötétségbe, majd felemelkedni a fénybe, kitárni a szárnyaidat, és repülni. Pillangók vagyunk, akik felrepülnek az égbe, reménnyel teli szívvel, céllal a lelkünkben, szeretettel a szárnyunkon.

 

Repülj, csodálatos teremtmény, repülj.”

 

The Goddess Circle
Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.