Felismerések – Újhold az Ikrekben – 2019.06.03.

Június 3-án, 12 órakor az Ikrek jegy 12. fokán születik meg az Újhold. Kísérőnk csillagképi helyzetét tekintve a Bikában ragyog, alatta az Eridánusz és az Orion, felette a Perzeusz. Elindul tehát egy újabb ciklus, az Újhold a születés, az el-és újrakezdés szimbolikája.

 

 

Az Ikrek kettős, változó minőségű jel. Az elkövetkező hetek tehát flexibilitást igényelnek a megoldandó feladatok kapcsán, az Ikrek-Újhold pedig a lelki erőt is biztosítja mindehhez! Az Ikrek a kommunikáció, a hírközlés jegye is, azaz a közvetítés is fontossá válik. Tisztázhatóak a félreértések, problémás helyzetek, legyen szó bármilyen kapcsolatról, de ha testvéreiddel, szomszédokkal vannak konfliktusok, különösen érvényes a hatás.

Az Eridánusz a belső ösztönök megjelenítője, amelyeket most a szellem szintjére emelhetünk. A sorsfordulatok -amelyeket ez a csillagkép is jelképez- mindig járnak áldozathozatallal (Perzeusz), ám ezeket nem kudarcként kell megélnünk, gondoljunk arra, hogy ezek később megtérülnek.

 

A Bika csillagkép szeme alatt lévő Hold segíthet a lehúzó minőségek meglátásában, egyúttal elengedésében. Ezt követően hű kísérőnk a Tejútra lép, ahová nem vihetjük az alacsony szintű dolgokat. Az Orion pedig a Tejút felső kapuja, a beavatás első lépcsője. Hihetetlen felismerésekkel gazdagodhatunk ezen Újhold által. Az indiai rendszerben az égi esemény a Rohini, Hold-jellegű holdházat érinti. E terület a természettel és a békével áll kapcsolatban – igyekezzünk ezeket megélni!

 

Az Újhold megszületésének pillanatában a Nap és a Hold szemben áll a Nyilas-Jupiterrel. Ideje tehát  megszerzett tudást tovább is adni!

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.