Felismerések a jövőből: Telihold a Vízöntőben – 2019.08.15.

15-én, 14:29-kor pontosodik be a Nap és a Hold poláris fényszöge, azaz égi kísérőnk teljes terjedelmében ragyog az égbolton, a Vízöntő jel 22. fokán. 

Teliholdkor a két égitest szembenállásának köszönhetően a lélek legmélyebb zugaiba is betekintést nyerhetünk. Azon horoszkópházadban, ahová a Vízöntő jel 22. foka került, valami beérik, valamit sokkal inkább megérthetsz, mint eddig, hiszen az eddig rejtett dolgok is fényhez jutnak. A folyamatot pedig nem más indítja el, mint az Oroszlán 22. fokán lévő Nap, és az a ház, ahol ez a fok látható a képletedben.

 

 

A Hold e levegős, uránuszi jegyben igencsak felturbózza a szellemi energiákat. Intuitív módon közelítünk a megoldáshokhoz, innovatív ötletek jöhetnek szinte a semmiből, amolyan igazán uránuszi módon. Ezeket érdemes feljegyezni, hiszen később ezeket a gyakorlatban is tudjuk majd alkalmazni – különösen, ha a Hold majd a Bika, a Szűz és a Bak jegyekbe lép később.

 

 

 

Csillagképi értelemben ekkor a Bakban ragyog égi kísérőnk. Alatta a Déli Halat láthatjuk. A Tejútról lehozott energiák frissek és üdék, a lelki megtisztulásnak, meditációnak, a felsőbb szférák lényeivel való kapcsolatfelvételnek különösen kedvező a Telihold napja. A Déli Hal az ő segítségüket hivatott ábrázolni. A tapasztalat bölcsességgé érik, a felvállalt sorsunk pedig elindítja a megtisztító folyamatokat is. Másokkal szemben is megértőbbekké és elfogadóbbakká válunk, s ezzel -még ha csak kicsit is- de segíthetjük beteg társadalmunk gyógyulását, felemelkedését.

 

Az indiai asztrológia szerint a Telihold a Dhanista, Mars-jellegű holdházban jön létre. Haladj előre bátran, ám eközben segíts másokat is. A hála nem marad el. Érdemes sporttevékenységet elkezdeni e napon, remekül levezeti a felesleges energiát, valamint gyógyító szertartásokat végezni.

Áldás!

Képek: Forever Conscious (1), Pexels (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.