Felelősségvállalás és szeretettel gyógyítás – útravaló

​Talán a legfeltűnőbb fényszög az égbolton a Mérleg-Jupiter és a Bak-Plútó kvadrátja. ​Az elmúlt időszakban rengetegszer szó esett arról, hogy sorsunk alakulásáért vállalnunk kell a felelősséget, ám az aspektus közeledésével ez még inkább égetővé válik. Nem háríthatod át a felelősséget másra, meggondolatlanságodat pedig szükséges megzabolázni. Amikor ez a fényszög aktiválódik, gyakran olyan érzésünk lehet, mintha egy aknamezőn sétálnánk. Ám megkapjuk a tisztánlátás lehetőségét is, és ha felmérjük a lehetséges kockázatokat, elkerülhetjük, hogy a dolgok számunkra kedvezőtlenül alakuljanak. Csillagképi értelemben a Jupiter a Szűz angyali részénél jár, vagyis a magasabb szférák lényei segítenek minket az úton, bátran forduljunk hozzájuk segítségért, a Plútó pedig a Nyilasban, a Pajzs alatt, a Tejút peremén. Rengeteg energia áll rendelkezésünkre, hogy negatív mintáinkat, a káros múltbéli beidegződéseinket leromboljuk. Inkább önmagunk építésére, mint mások rombolására használjuk ezt a rendkívül intenzív energiát.
E héten válik egzakttá az Oroszlán-Nap és a Nyilas-Szaturnusz trigonja. Ez segíti a fenti témák megértését, annak tudatosítását, hogy nem másokat kell okolnunk az esetleges sikertelenségeinkért. E fényszög segíti a fegyelmezettséget, extra kitartást és erőt biztosít. Megérthetjük, hogy az eddig tapasztalt akadályok leküzdése nem erőszakos nekilódulással, hanem fegyelmezettséggel és belső erőnkkel lehetséges. Uralni tudjuk sorsunkat. A Nap a Rák levágást szimbolizáló ollóinál halad, a Szaturnusz pedig a Kígyótartóban, a Tejúton. Az önkorlátozó hiedelmektől való megszabadulás által beindulnak a gyógyító folyamatok, akár krónikus, évek óta fennálló problémáktól szabadulhatunk meg. Minél előbb engeded el a beidegződéseket, annál hamarabb indul el a gyógyulásod is.
A Rák-Vénusz szintén trigont alkot a Halakban járó Neptunusszal. A két égitest könnyed összekapcsolódása segít akadálytalanul áramoltatni a szeretetet – mindkét planéta a témához kapcsolódik, hiszen a Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja. Vágyaink valóra váltását segíti a Fentiek érezhető jelenléte, akárcsak a művészettel kapcsolatos törekvéseket. Párkapcsolatokban elérkezik az elmélyülés, elköteleződés időszaka, azon pároknál pedig, akik közös útjuk végére értek, segíti a békés elválást. A Neptunusz a Hold mellett a másik lélek-szimbólum, így az álmok, víziók is sokatmondóvá változhatnak, égi üzeneteket hordoznak. A Vénusz égi útját az Ikrek csillagképben rója, a két iker között, így mindenféle kapcsolatban kedvez a békülésnek, a másikhoz közel kerülésnek. A Neptunusz a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban fürdőzik, így a most elindított szeretet-energiák a jövődet mossák tisztára.
Áldás!
Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.