Ezt hozza Neked a Bak-Jupiter!

December 2-án lép a Bak jegyébe a Jupiter, erről itt írtam bővebben. Most megnézzük, kinek mit hoz a jegyet váltó bolygóóriás az elkövetkező egy évben! Képletedben nézd meg, melyik ház kezdődik a Bakban. Közrezárt jegy esetén -tehát ha nem kezdődik ház a Bakban- is érezhetőek a hatások, ha pedig a házcsúcs a Bak első 5 fokán áll, erőteljesebben érezheted a Jupiter jelenlétét.

I. ház:

Egész lényed feltöltődik pozitív energiával, rengeteg terved van, amelyek megvalósítását a Jupiter készségesen támogatja. Rengeteg lehetőséggel találkozol majd, amelyeket igyekezz minél bölcsebben kihasználni! Az egyetlen amire figyelj: a lehetséges plusz kilók.

2. ház:

Pénzügyi tekintetben jóra fordulnak a dolgaid. Ha eddig problémákkal küzdöttél, a Jupiter segít ezt megoldani és megteremtened az anyagi biztonságot. Ha befektetésen gondolkodsz, elképzeléseid megvalósulnak.

 

3. ház:

Rendeződő kapcsolat a közeli rokonokkal, testvérekkel, esetleg szomszédokkal. Amennyiben ezen kapcsolatok bármelyikében zavaros volt a kommunikáció, viták voltak jelen, békés úton rendeződhetnek. Több, szerencsés kisebb út is várhat Rád, dokumentumokkal, szerződésekkel kapcsolatban is előnyös változásokra számíthatsz.

IV. ház:

Szerencsés események otthonodban, esetleg költözés. Ha utóbbin töröd a fejed, a jövő év tavaszán-nyarán ez meg is valósulhat. Szüleiddel, idős rokonaiddal kapcsolatban is szerencsés események vannak  kilátásban. Gyógyulást is hozhat, testi-lelki szinten egyaránt.

5. ház:

Kreatív energiáid megsokszorozódnak, amelyek birtokában minden célodat elérheted. Ha érdekelnek a művészetek, bátran vágj bele. Ezenkívül a gyermekáldásra váróknak is meghozza a szerencsét. Vállalkozásod is zökkenőmentesen alakul.

6. ház:

Egészségedre rendkívüli hatással lesz a Jupiter ereje. Ha valamilyen krónikus betegséged van, esetleg visszatérő panaszokkal küzdesz, jó eséllyel leküzdöd őket. Munkádban is pozitív fejleményeket várhatsz: ha van munkád, szerencse kísér, ha váltanál, lépd meg bátran. Ha munkát keresel, nagy eséllyel még az év elején megtalálod a Neked szimpatikus munkahelyet.

VII. ház:

Párkapcsolatodat látja el pozitív energiákkal a Jupiter, de úgy általában, az egész világgal való kapcsolatod is javul. Párkapcsolati-házassági problémák megoldásának ideje lesz a következő év. Ha egyedül vagy, jövő év derekán megérkezhet a szerelem.

8. ház:

Teljes átalakulást hoz a Jupiter, minden tekintetben. Fogadd nyitottan a változásokat, bár ez most könnyebben fog menni, mint egyébként. Esetleges lelki betegségeidből, depressziódból is kitalálsz, csak találd meg a blokkot és oldd fel.

9. ház:

Siker külföldi utazások során, távlati terveid megvalósulnak. Ha tanulsz, vizsgáidhoz megkapod a nagy adag szerencsét, ha csak tervezed a tanulást, ne habozz belevágni. Távol élő rokonokkal való kapcsolatok tisztázása.

 

X. ház:

Előrelépés karrieredben, céljaidban. Ami eddig nem mozdult semerre, most kap egy adag löketet és végre elégedettnek érezheted Magad. Múltbéli nyomasztó dolgok elengedése, gyógyulás.

11. ház:

Szerencse barátokkal és támogatókkal. Új segítőkre tehetsz szert, akiknek tanácsaira bátran adhatsz. Új barátokat is szerezhetsz. Segíts bátran Te is másoknak, mert “Odafent” jóváírják Neked.

12. ház:

A múlt gyötrő démonaitól való megszabadulás, betegségek felszámolása. Mélyebb megértés, spirituális élmények. Ha valamilyen spirituális jellegű tanfolyamot tervezel, vagy ilyen tanfolyamra jársz éppen, később komoly sikereket várhatsz.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük