Eltemetett dolgok felszínre kerülése – retrográd Jupiter – 2018.03.09.

A mai napon a Skorpió jel 23. fokán retrográd mozgásba kezdett a Jupiter, egészen a jel 13. fokáig vándorol vissza, majd július 10-én ismét előre indul. Az égbolton a Mérleg csillagképtől a Szűz erőtréig történik meg a hátráló mozgás.
 
A retrográd mozgásban a közhiedelemmel ellentétben rengeteg energia van, hiszen a Világtengelyekével megegyező irányról beszélünk.  Korszakalkotó ötletek és megoldások ideje ez! A Skorpió-Jupiter hátrálása visszahozhat olyan dolgokat, amelyekkel nem szívesen foglalkoztunk, és arra sarkall, hogy végérvényesen megoldást keressünk az adott problémára. Akármilyen életterületeden is jelentkezzék a visszatérő feladat, a megoldás az önismeret és a saját magunkkal szembeni őszinteség lesz. A Skorpió sosem szereti a félmegoldásokat. Végleges megoldást akar, semmit nem csinál fél-szívvel. Nézz csak meg egy Skorpió-hangsúlyos embert!
 
Július 10-ig bőven lesz időd a lelked legmélyére nézni és felszínre hozni az igazságot (Mérleg csillagkép). Itt az ideje bevallani Magadnak mindazt, amit eddig el akartál temetni. Csakhogy ez az eltemetni kívánt dolog a kulcs az átalakuláshoz, az új élet kezdetéhez! Így akármennyire nem tetszik, foglalkozni kell velük. Talán az elmúlt napokban, amikor a Jupiter stacioner volt, lehettek fura álmaid, érzéseid. Ezek mind-mind jelei annak, hogy gyökeresen át kell alakítanod az életedet. S hogyan teheted ezt meg? Őszinteséggel és szeretettel. A Skorpió lerántja a cukormázat mindenről, a Jupiter mindeközben a szeretet kiársztásának princípiumaként segít Téged, hogy ezt végre tudd hajtani.
 
Áldás!
Kép: Bill Attride

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.