Elhunyt Louise L. Hay – 10 idézetével búcsúzunk az írónőtől

Louise L. Hay az egyik legismertebb motivációs tréner és író volt. Első jelentősebb műve az 1976-os Gyógyítsd meg a tested című könyv volt, amelynek köszönhetően emberek milliói tanulták meg, hogyan érjék el a vágyott boldog életet, a kiteljesedést. 

Az írónő 2017. augusztus 30-án, 90 éves korában a reggeli órákban hunyta le örökre szemeit, 10 inspiráló idézetével búcsúzunk tőle.

“Számomra az igazi jólét ott kezdődik, amikor valaki jól érzi magát a saját bőrében.”

 “Forgass olyan gondolatokat a fejedben, amelyek jókedvre derítenek. Tégy olyan dolgokat, melyektől jó lesz a közérzeted. Barátkozz olyan emberekkel, akik növelik az önbizalmadat. Táplálékod mindig előnyére váljon a testednek. Lépteid kövessék belső ritmusodat.”

“Ami megtörtént, az megtörtént, a múltnak ezzel vége. Most már módodban áll úgy bánni magaddal, amint szeretnéd, hogy veled bánjanak.”

“Önbecsülés és önbizalom a nyitja minden pozitív változásnak, amely életünkben bekövetkezhet.”

“Amikor valamin nem tudjuk túltenni magunkat, ez rendszerint azért van, mert még mindig neheztelünk valakire.”

 

“Amikor kesergünk a múlt felett, átéljük annak emlékét, és kimaradunk a jelen valóságos élményeiből.”

“Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.”

“Ha úgy határozunk, hogy magunkat tehetetlen áldozatnak, helyzetünket kilátástalannak tekintjük, a Világegyetem támogatni fog bennünket ebben az elképzelésünkben, és már el is vesztünk.”

 

“Ha a gyermek az első esés után felhagyna a próbálkozással, sosem tanulna meg járni.”

“Minden egyes gondolatunk a jövőnket formálja.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.